Privat Pasningsordning

Hvis du indgår en kontrakt med en privat passer, kan du som forælder få et økonomisk tilskud til at betale en del af din private passers løn. En privat passer kan få tilladelse til at passe mellem 1 og 4 børn.

En Privat Pasningsordning kan bruges af børn i alderen fra 24 uger til 6 år (pr. 31. juli, det år barnet fylder 6 år). Hovedsproget i en privat pasningsordning skal være dansk. 
Hvis du bruger den Private Pasningsordning, mens du venter på en plads i vuggestue, dagpleje eller børnehave, kan barnet blive stående på venteliste til dagtilbud.

 

Sådan bruger du en Privat Pasningsordning

For at bruge en Privat Pasningsordning, skal du finde en privat passer. Derefter skal du og passeren udfylde en digital kontrakt, som skal godkendes af Københavns Kommune. Pasningsordningen kan tidligst godkendes fra den dag, vi modtager kontrakten. Hvis den private passer ikke allerede er godkendt, skal den private passer først oprette sig selv i vores system. Du skal hver måned indsende digitale kvitteringer, for at du kan modtage tilskud. Når den Private Pasningsordning skal stoppe, skal du udfylde et ophørsskema, som fortæller kommunen, at dit tilskud skal stoppes.

Kontaktmuligheder

Modtager du allerede tilskud til privat pasning, skal du kontakte Privat pasnings sagsbehandlere. 

Ønsker du generel information om privat pasning, skal du kontakte Pladsanvisningens INFO-team.

Kontakt

Privat Pasning

Privat Pasning

Nyropsgade 7, 6

1602 København V

Telefontider

Tirsdag

10:00 - 13:00

Torsdag

13:00 - 17:00

-

Pladsanvisningens INFO-team

Pladsanvisningens INFO-team

Nyropsgade 7, 1

1602 København V

Telefontider

Mandag

09:00 - 13:00

Tirsdag

09:00 - 13:00

Torsdag

13:00 - 18:00

Fredag

09:00 - 13:00