Ansøgning af indendørsfaciliteter

Ledige tider i sæson 2020-21 kan søges som resttider.

Folkeoplysende foreninger og aftenskoler kunne søge om tider i ansøgningsrunden for indendørsfaciliteter 2019-21. Ansøgningsfristen var 1. februar 2019. Alle tider blev tildelt efter Retningslinjer for støtte til folkeoplysning i København (se nederst på denne side).

Den næste ordinære ansøgningsrunde for indendørsfaciliteter er udskudt. I stedet har foreninger og aftenskoler fået mulighed for at få forlænget deres sæsonbookinger til 2022. Vi forventer således at ansøgningsfristen til næste ordinære ansøgningsrunde bliver 1. februar 2022.

Bemærk, at der opkræves gebyr for brug af faciliteter stillet til rådighed af Københavns Kommune. Læs mere om gebyr.

Sæson

  • Kulturhuse, idrætsanlæg, mv.: 1. august - 30. juni (vejl.)
  • Skoler og svømmehaller: 1. september - 31. maj (vejl.)

Bemærk, at mange indendørsfaciliteter er lukkede i skoleferier og på skolefridage. Desuden kan enkelte datoer blive aflyst fx hvis faciliteten skal renoveres, eller hvis en skolefacilitet undtagelsesvist skal benyttes til skolebrug.

Ledige tider

Ledige tider i sæson 2020-21 kan søges som resttider. Tiderne tildeles løbende og efter først-til-mølle-princippet.

Ledige tider i sæson 2021-22 kunne søges med ansøgningsfrist onsdag den 17. marts 2021. Man kan forvente svar i april 2021. Tiderne tildeles efter Retningslinjer for støtte til folkeoplysning i København, afsnit 5.5 (se nederst på denne side).

Tider søges i Foreningsportalen.

Hold og holdansvarlige

Husk at oprette hold og tilknytte holdansvarlige i Foreningsportalen, når I skal søge tider.

Kontakt