Søg

Bispebjerg Kirkegård

Byens flotteste alléer og landets største fællesgrav

De basale oplysninger til din næste tur på kirkegården

Se åbningstider og kort

Bispebjerg Kirkegård er åben kl. 7 - 19 i vinterhalvåret (oktober-marts) og kl. 7-22 i sommerhalvåret (april-september). 

Kirkegårdens adresse er Frederiksborgvej 125, 2400 København NV.

Se kortet over Bispebjerg Kirkegård

Gratis rundvisninger og digital guide

Find selv rundt på Bispebjerg Kirkegård med vores digitale guide. 

Hent app'en ARtour og søg på Bispebjerg Kirkegård - så finder du let vej til nogle af kirkegårdens mest spændende gravsteder og historierne om dem.

Du kan også finde guiden online, men det fungerer bedst i app'en.

Foretrækker du analoge rundvisninger? I sommerhalvåret har vi gratis rundvisninger, hvor alle er velkomne. Grupper på mindst 10 personer kan bestille ture hele året. 

Se hvordan du kommer med på tur

Hent også vores brochure med kort over kirkegården.

Hvis du skal købe gravsted på Bispebjerg Kirkegård

Der er både kistegrave, urnegrave og børnegrave på Bispebjerg Kirkegård. Se billeder af og læs om de forskellige typer gravsteder

Du kan få personlig rådgivning om valg af gravsted. Bestil tid til et møde på kirkegården på telefon 33 66 91 00, så vil en medarbejder tage imod og vise jer de forskellige muligheder.

Se også vores råd og vejledning om alt dét, der skal ske i forbindelse med et dødsfald

 

Du kan holde højtidelighed i Søndre Kapel

Du kan leje Søndre Kapel til højtideligheder. Læs mere om kapellet

Kapellet ligger nogle hundreder meter inde på kirkegården.

Find kapellet på kortet over kirkegården

Værd at vide om Bispebjerg Kirkegård

Bispebjerg Kirkegård er fra 1903 og dermed Københavns nyeste. Kirkegården er på mange måder forbundet med kremeringens historie i Danmark og rummer, foruden et krematorium, mange særlige gravstedsformer relateret til kremering - herunder Danmarks største fællesgrav med op mod 100.000 asker. 

I 2015 fik Bispebjerg Kirkegård en udviklingsplan, der giver konkrete pejlemærker for kirkegårdens udvikling som både begravelsesplads og rekreativ ressource de næste mange år.

Kirsebæralléen og andre attraktioner

Der er mange smukke alléer på Bispebjerg Kirkegård, herunder den ikoniske poppelallé - men ingen er så berømt som kirsebæralléen bag Søndre Kapel. Den blomstrer som regel i slutningen af april. Sorten er prydkirsebærtræet prunus subhirtella "Accolade".

Kirkegårdens bygninger er arbejder af arkitekter som Holger Jacobsen, Tyge Hvass og Andreas Clemmensen. Friis & Moltke har tegnet krematoriet.

Mange anerkendte kunstnere er repræsenteret på kirkegården i form af enten individuelle gravminder eller monumenter, der markerer et fælles anlæg. Knud Nellemose, Preben Boye, Svend Lindhart og Kaare Klint er nogle af dem, man kan se værker af på Bispebjerg Kirkegård. 

Kontakt

Bispebjerg Kirkegård

Frederiksborgvej 125

Postboks 394

2400 København NV