Tilskud og kvittering til private pasningsordninger

For at modtage tilskud skal du hver måned sende en kvittering via Københavns Kommunes blanketsystem for, at du har betalt din passer.
Kvittering for private pasningsordninger
Udfyld med NemID og send den til din private passer. Vær opmærksom på at bruge en opdateret version af din internetbrowser.

Kvittering

For at modtage tilskud skal du hver måned sende en kvittering på, at du har betalt din private passer. Andre former for kvitteringer accepteres ikke som dokumentation. 

Når du har betalt din private passer skal du udfylde en kvittering med NemID for den pågældende måned. Efter du har udfyldt blanketten, sendes den til private passerens private e-mailadresse. Den private passer modtager e-mailen med link til den udfyldte kvitteringsblanket. Indtil passeren har godkendt og signeret kvitteringen ligger den som en kladde hos dig.

Når den private passer har godkendt og signeret kvitteringen med NemID modtager Privat pasning kvitteringen. Privat pasning kan ikke se kvitteringen, før begge parter har signeret kvitteringen. 

Udbetaling

Tilskuddet er bagudbetalt og udbetales tidligst den sidste hverdag i måneden til forælderens Nemkonto. Du skal have bopæl i Københavns Kommune sammen med barnet for at kunne modtage tilskud til en privat pasningsordning. 

Det kan forventes at der er længere sagsbehandlingstid.

Søskendetilskud

Hvis du har mere end ét barn i et kommunalt dagtilbud eller i privat dagtilbud, vil du automatisk modtage søskendetilskud. Man betaler fuld pris på den dyreste plads og får søskendetilskud til de øvrige pladser. Søskendetilskuddet udgør 50 % når den billigste plads er kommunalt dagtilbud. Når den billigste plads er en privat pasningsordning, modtages der et søskendetilskud, der svarer til 42,5 % af prisen på et aldersvarende dagtilbud uden mad. Søskendetilskuddet udbetales oveni tilskuddet i forbindelse med den private pasningsordning, hvis den billigste plads er en privat pasningsordning

Fripladstilskud

Det er ikke muligt at få fripladstilskud i den private pasningsordning.

 

Kontakt