Du er her

Tilskud og kvittering til privat børnepasning

For at modtage tilskud skal du hver måned sende en kvittering via Københavns Kommunes blanketsystem for, at du har betalt din børnepasser.
Kvittering for privat børnepasning
Log ind her med NemID for at udfylde kvitteringen og sende den til din børnepassers email.

Kvittering
For at modtage tilskud skal du hver måned sende en kvittering på, at du har betalt din børnepasser. Andre former for kvitteringer accepteres ikke som dokumentation. 

Når du har betalt din børnepasser skal du udfylde en kvittering med NemID for den pågældende måned. Efter du har udfyldt blanketten, sendes den til børnepasserens private e-mailadresse. Børnepasser modtager e-mailen med link til den udfyldte kvitteringsblanket. Indtil børnepasser har godkendt og signeret kvitteringen ligger den som en kladde hos dig.

Når børnepasser har godkendt og signeret kvitteringen med NemID modtager Privat Børnepasning kvitteringen og du modtager en mail fra blanketsystemet om at den er godkendt af børnepasser og afsendt til Privat Børnepasning. Privat Børnepasning kan ikke se kvitteringen før begge parter har signeret kvitteringen.

Udbetaling
Tilskuddet er bagudbetalt og udbetales tidligst den sidste hverdag i måneden til forælderens Nemkonto. Du skal have bopæl i Københavns Kommune sammen med barnet for at kunne modtage tilskud til privat børnepasning.

Søskendetilskud
Hvis du har mere end ét barn i et kommunalt dagtilbud eller i privat dagtilbud, vil du automatisk modtage søskendetilskud. Man betaler fuld pris på den dyreste plads og får søskendetilskud til de øvrige pladser. Søskendetilskuddet udgør 50 % når den billigste plads er kommunalt dagtilbud. Når den billigste plads er en privat børnepasning, modtages der et søskendetilskud, der svarer til 42,5 % af taksten på et aldersvarende dagtilbud uden mad. Søskendetilskuddet udbetales oveni tilskuddet til privat børnepasning, hvis den billigste plads er en privat børnepasning.

Fripladstilskud
Det er ikke muligt at få fripladstilskud i privat børnepasning.

Vær opmærksom på, at der fra den 1. februar 2018 ikke længere var muligt at opgive øvrige udgifter på kvitteringen - in English other expenses at the receipt

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.