Søg

Nyheder

Her kan du finde nyheder fra Københavns Kommune

Filtrer

For at bruge filtrene skal du trykke mellemrumstasten for at åbne, naviger med piletasterne og tryk enter for at vælge.
Fandt 341 resultat(er). Viser i øjeblikket 1 - 24
nyhed

Er din cykel blevet flyttet?

Hvis du stiller din cykel udenfor cykelstativerne, ved metronedgangen på Haraldsgade, vil den sandsynligvis blive flyttet hen til et af de nærliggende cykelstativer.
nyhed

Alt for få københavnere sorterer madaffald

Københavnere sorterer kun 28 procent af deres madaffald, og mange af dem, der sorterer, smider stadig for meget mad i restaffaldet. Det viser nye tal fra Teknik- og Miljøforvaltningen.
nyhed

Byggesagsbehandlingen er på rette kurs

Københavns Kommunes initiativer på byggesagsområdet virker, og sagsbunken er nu væsentligt nedbragt. Det er en vigtig milepæl for, at nye byggesager – i gennemsnit – kan overholde servicemålene til sommer.
nyhed

Nu er København verdens arkitekturhovedstad

Arkitekturhovedstad 2023 skydes i gang med officiel indvielse med deltagelse af H.K.H. Kronprinsen og åbning af udstillinger i Rådhustårnet og på Kongens Nytorv.
nyhed

Tyvstart på årets lysfestival

Copenhagen Light Festival begynder først officielt den første fredag i februar, men i Bavnehøj i Københavns sydhavnskvarter kan du allerede fra på mandag se fire værker, som bliver en del af årets lysfestival.
nyhed

P-automater på Amager nedlægges

Flere og flere betaler for parkering gennem apps på smartphones, og derfor gør Københavns Kommune nu klar til at nedlægge knapt halvdelen af byens p-automater.
nyhed

Det sociale frikort bliver forlænget

Ordningen med det sociale frikort, der stod til at udløbe den 31. december 2022, er endnu engang blevet forlænget, så den kan benyttes i første omgang indtil 30. juni 2023.
nyhed

Når julen gør ondt

Organisationer, væresteder og sociale tilbud gør deres for at julen for udsatte, sårbare og ensomme københavnere kommer til at gå lidt lettere.
nyhed

Skrantende bygninger får hjælpende hånd fra kommunen

Der skal gøres noget ved de usunde og utidssvarende boliger i København, og derfor er Københavns Kommune klar med 151 mio. kr. til at fremme den grønne omstilling gennem bygningsfornyelse af 1.200 ældre boliger.