Nyheder

Her kan du finde nyheder fra Københavns Kommune

Filtrer

For at bruge filtrene skal du trykke mellemrumstasten for at åbne, naviger med piletasterne og tryk enter for at vælge.
Fandt 512 resultat(er). Viser i øjeblikket 1 - 24
nyhed

Endnu knapt 1000 ladepladser på vej i København

Københavns Kommune har gennemført endnu et udbud af ladestandere til elbiler, som baner vej for 970 nye ladepladser i København. Teknik- og miljøborgmester Line Barfod er glad for, at det bliver lettere at køre grønt.
nyhed

Opgraderinger lukker på skift tre underjordiske parkeringsanlæg

Bilejerne i områderne omkring Københavns Kommunes underjordiske p-anlæg på Nørrebro og Amager vil med al sandsynlighed opleve udfordringer med at finde parkeringspladser, når de fuldautomatiske anlæg senere på året står foran en større modernisering.
nyhed

Her er københavnernes klimaanbefalinger til politikerne

Plantebaseret mad i alle kommunens institutioner og kantiner, flere bofællesskaber og luksus-cykelparkering. Det er nogle af de tiltag, som Klimaborgertinget nu anbefaler politikerne at arbejde videre med i Københavns næste klimaplan.
nyhed

Der er pres på skoler og daginstitutioner i Ørestad

Ørestad er en bydel i rivende udvikling, og der er kommet flere børn til end forventet. Det medfører et pres på områdets skoler og daginstitutioner. Det er forventningen, at der i 2030 bor dobbelt så mange børn i Ørestad, som der gjorde i 2020.
nyhed

Budgetpartier tager ansvar for Københavns udfordringer

På Københavns Rådhus har Socialdemokratiet, Det Konservative Folkeparti, Socialistisk Folkeparti, Radikale Venstre, Venstre, Liberal Alliance og Dansk Folkeparti indgået en ny politisk aftale om Københavns Kommunes økonomi ved overførselssagen 2023-2024.
nyhed

Ny indretning af central gade minimerer antallet af p-afgifter

En ændring af indretningen i Gothersgade har betydet, at der udskrives langt færre p-afgifter end tidligere, viser parkeringsredegørelsen 2023. Igen skyldes langt de fleste afgifter forseelser, som har betydning for fremkommelighed og trafiksikkerhed.
nyhed

Informationsbog til Gadens folk er opdateret og bliver nu uddelt

Frivilligrådet udgiver Informationsbog til Gadens folk for at give hjemløse, gadesovere og andre i udsatte positioner et let overblik over u-visiterede væresteder, varmestuer, sundhedstilbud, herberger og andre overnatningsmuligheder i København.
nyhed

Hvad gør robotter ved retssikkerheden?

Borgerrådgiveren har undersøgt, hvordan Københavns Kommune sikrer, at kommunens udvikling og brug af softwarerobotter og kunstig intelligens i sagsbehandlingen tager højde for borgernes retssikkerhed.
nyhed

Falsk alarm: Fund af hvidt pulver på skole var ikke stoffer

I weekenden blev der fundet poser med et hvidt pulver på Utterslev Skole. Politiets første test på stedet indikerede, at der kunne være tale om amfetamin, men nu viser grundige test i et laboratorie, at det hvide pulver er glukose.