Nyheder

Her kan du finde nyheder fra Københavns Kommune

Søg

For at bruge filtrene skal du trykke mellemrumstasten for at åbne, naviger med piletasterne og tryk enter for at vælge.
Fandt 546 resultat(er). Viser i øjeblikket 1 - 24
nyhed

København bliver to kunstværker rigere

En 20 meter lang, rød, skibslignende skulptur og plinte, der sættes sammen til en opholds- og aktivitetsskulptur, dukker op på henholdsvis Enghavevej i Københavns Sydhavnskvarter og på Helga Larsens Plads i Vanløse.
nyhed

Ny analyse ser dagens lys

I budgetaftalen for 2024 besluttede de københavnske politikere at der skulle udarbejdes en analyse af specialområdet. Nu er analysen færdig, og den er en del af en politiske pakke, som Børne- og Ungdomsudvalget skal behandle den 12. juni 2024.
nyhed

Sociolancen modtager pris for at støtte mænds sundhed

Forum for Mænds Sundhed har tildelt Men’s Health Prisen 2024 til Søren Lund og René Petersen fra Sociolancen. Sociolancen er et unikt samarbejde mellem Region H og Socialforvaltningen, der giver socialt udsatte og hjemløse sundhedsfaglig og social støtte.
nyhed

Taskforce viser vejen til flere almene boliger

København skal have flere betalbare boliger, og derfor har kommunen sammen med stat, almene boligselskaber og private udviklere udarbejdet 11 nye anbefalinger til at sikre flere almene boliger i hovedstaden.
nyhed

Vær med til at byde byens internationale borgere velkommen

International House Copenhagen inviterer igen til Danmarks største velkomstarrangement målrettet internationale borgere, som i år finder sted d. 27.-28. september 2024. Her forventes mere end 5000 internationale talenter at deltage.
nyhed

Neglesalon for fuld musik

Hver torsdag holder frivilligcaféen åben for beboere på botilbuddene Engholmen og Mozarts Plads. Det er fire frivillige PAU-elever, der som en del af studiet lakerer negle, tager et slag UNO og spiller musik med beboerne.
nyhed

Hjemmeplejen får bedre parkeringsforhold

Nu får hjemmeplejen lettere ved at sætte bilen, når de er på plejebesøg i aften- og nattetimerne, fordi de får adgang til forskellige typer af reserverede p-pladser. Omkring 9800 pladser forventes næste år at blive tilgængelige for hjemmeplejen.
nyhed

Ny kampagne sætter fokus på digital svindel

Københavns Kommune, Københavns Politi og Det Kriminalpræventive Råd lancerer i dag en kampagne, der opfordrer københavnerne til at tale åbent om digital svindel.
nyhed

Rekordmange har stemt: Her er årets nybyggeri

Stemmerne er talt, og publikumsprisen ved Københavns Kommunes bygningspræmiering 2024 går til Karens Minde Aksen. Aldrig har så mange stemt i forbindelse med prisen.
nyhed

Parter forpligter sig til at øge biodiversiteten i København

Københavns Kommune danner sammen med en lang række af byens grundejere en ny alliance, der skal øge og forbedre biodiversiteten i København. Underskrivelsen af aftalen sker i forbindelse med, at det i dag er FN’s biodiversitetsdag.