Nyheder

Her kan du finde nyheder fra Københavns Kommune

Søg

For at bruge filtrene skal du trykke mellemrumstasten for at åbne, naviger med piletasterne og tryk enter for at vælge.
Fandt 558 resultat(er). Viser i øjeblikket 1 - 24
nyhed

Kommunalvalg på Færøerne 12. november 2024

Færøske vælgere i Danmark har mulighed for at brevstemme til kommunalvalget på Færøerne den 12. november 2024, i perioden fra den 12. juli til den 11. november 2024.
nyhed

Alle konflikter kan håndteres

Fire frijobbere er samlet på Aktivitetscenter Sundholm for at deltage i kursus i konflikthåndtering. Formiddagen står på svære følelser og voldsomme oplevelser, mens deltagerne får redskaber til at tackle konflikter, når de er på arbejde.
nyhed

Se hvilke institutioner som bliver berørt af nedjustering

Færre børn i byen medfører, at daginstitutioner skal lukkes eller nedjusteres. På et ekstraordinært møde i Borgerrepræsentationen den 25. juni 2024 traf et flertal af politikerne beslutning om hvilke daginstitutioner, der bliver berørt af beslutningen.
nyhed

Flere parkeringspladser i København reserveres til erhvervslivet

Der er givet grønt lys til oprettelsen af 40 erhvervsparkeringspladser. Samtidig har teknik- og miljøborgmester Line Barfod bestilt et budgetnotat på op mod 300 ekstrapladser til erhvervslivet for at skabe bedre vilkår for den nødvendige biltrafik.
nyhed

Arena Skole og Fritid bliver forsinket

Skolen bliver ikke klar til august 2024, fordi der har vist sig at være problemer med brandlukninger og dermed brandsikkerheden i den nye bygning.
nyhed

Offentlig høring om opdeling af Harrestrup Å Skole

Et forslag om en opdeling af Harrestrup Å Skole i tre selvstændige skoler - med to indskolingsskoler og en udskolingsskole - fra skoleåret 2025/26 er sendt i offentlig høring indtil den 23. august.
nyhed

København bliver to kunstværker rigere

En 20 meter lang, rød, skibslignende skulptur og plinte, der sættes sammen til en opholds- og aktivitetsskulptur, dukker op på henholdsvis Enghavevej i Københavns Sydhavnskvarter og på Helga Larsens Plads i Vanløse.
nyhed

Ny analyse ser dagens lys

I budgetaftalen for 2024 besluttede de københavnske politikere at der skulle udarbejdes en analyse af specialområdet. Nu er analysen færdig, og den er en del af en politiske pakke, som Børne- og Ungdomsudvalget skal behandle den 12. juni 2024.
nyhed

Sociolancen modtager pris for at støtte mænds sundhed

Forum for Mænds Sundhed har tildelt Men’s Health Prisen 2024 til Søren Lund og René Petersen fra Sociolancen. Sociolancen er et unikt samarbejde mellem Region H og Socialforvaltningen, der giver socialt udsatte og hjemløse sundhedsfaglig og social støtte.
nyhed

Taskforce viser vejen til flere almene boliger

København skal have flere betalbare boliger, og derfor har kommunen sammen med stat, almene boligselskaber og private udviklere udarbejdet 11 nye anbefalinger til at sikre flere almene boliger i hovedstaden.
nyhed

Vær med til at byde byens internationale borgere velkommen

International House Copenhagen inviterer igen til Danmarks største velkomstarrangement målrettet internationale borgere, som i år finder sted d. 27.-28. september 2024. Her forventes mere end 5000 internationale talenter at deltage.