Nyheder

Her kan du finde nyheder fra Københavns Kommune

Filtrer

For at bruge filtrene skal du trykke mellemrumstasten for at åbne, naviger med piletasterne og tryk enter for at vælge.
Fandt 492 resultat(er). Viser i øjeblikket 1 - 24
nyhed

Falsk alarm: Fund af hvidt pulver på skole var ikke stoffer

I weekenden blev der fundet poser med et hvidt pulver på Utterslev Skole. Politiets første test på stedet indikerede, at der kunne være tale om amfetamin, men nu viser grundige test i et laboratorie, at det hvide pulver er glukose.
nyhed

Nu kan du sende din brugte madras til genanvendelse

Hvert år smides der omkring 65.000 madrasser ud i København. Men madrasserne indeholder gode materialer, der kan genanvendes. Derfor starter et nyt forsøg, hvor man i ni måneder vil indsamle tørre madrasser i hele byen og sende dem til genanvendelse.
nyhed

Ny kvarterplads skal samle Bavnehøj til hverdag og fest

Et trygt, grønt og aktivt byrum for enden af Bavnehøj Allé er nu politisk godkendt. I samme ombæring laves en ny indgang til Vestre Kirkegård fra Sjælør Boulevard, og Bavnehøj Allé indrettes med små haver.
nyhed

Ekstra hjælp til udvalgte københavnske folkeskoler

Børne- og Ungdomsudvalget i København tildeler hvert år et antal skoler adgang til et særligt forløb, hvor skolen i en periode kan få ekstra hjælp til at arbejde med elevernes faglige udvikling og trivsel.
nyhed

Overblik over bistand og støtte til Harrestrup Å Skole

På baggrund af den senere tids medieomtale af forholdene på skolen har Børne- og Ungdomsforvaltningen i København samlet et overblik over, hvordan forvaltningen indtil nu har bistået og responderet på problemerne.
nyhed

Hjælp, hvad skal vores skole hedde?

Har du lagt mærke til byggeriet ved Ingerslevsgade og Skelbækgade i Kødbyen? Her er en ny skolebygning på vej. Gasværksvejens Skole forventes at flytte ind i bygningen start 2025, men hvad skal skolen hedde? Det kan du være med til at bestemme.
nyhed

Ny almen boligorganisation ser dagens lys på Christiania

Christiania Boligorganisation er nu politisk godkendt politisk og er dermed den meget tæt på at blive til virkelighed. Teknik- og miljøborgmester Line Barfod er begejstret for, at man nu har nået endnu en milepæl i forhold til udviklingen af Christiania.