Søg

Nyheder

Her kan du finde nyheder fra Københavns Kommune

Filtrer

For at bruge filtrene skal du trykke mellemrumstasten for at åbne, naviger med piletasterne og tryk enter for at vælge.
Fandt 314 resultat(er). Viser i øjeblikket 1 - 24
nyhed

Nu er Kampsportens Hus blevet indviet

Kampsportens Hus ved Nørrebro Station er nu blevet indviet. Huset er et fyrtårn for asiatisk kampsport og et samlingssted for lokalsamfundet.
nyhed

Genbrugsjul på Sluseholmen Skole

På Sluseholmen Skole er eleverne i fuld gang med at pynte op til jul med hjemmelavet pynt af genbrugsmaterialer. Skolen har en grøn profil, men fremover skal endnu flere skoler have fokus på bæredygtighed.
nyhed

En kærlig hånd til Sundholm

Renoveringen af de to historiske bygninger på Sundholm, som danner rammerne om Herbergscentret, er godt i gang. Frem til foråret 2024 vil håndværkerne være i gang med at skabe nye og bedre rammer for det sociale arbejde for udsatte mennesker på Sundholm.
nyhed

Sundbyøster Plads klar til indvielse

Kom til indvielse fredag den 25. november kl. 16.30 – 18.00 og oplev, hvordan Sundbys hjerte i et tæt samarbejde med borgerne er blevet omdannet til karakterfuldt, trygt og grønt byrum med plads til alle.
nyhed

Sydhavnen får nyt, flot vartegn

’Velkommen til det konstruerede, det romantiske og det oversete’ – sådan lyder titlen på det videokunstværk, som fremover skal pryde Sydhavn Station som en af Sydhavnens Porte og hjælpe til at styrke trygheden i området.
nyhed

Hackaton skal spare tid i byggesager

Konsulenthuse er inviteret til at ’hacke’ sig til færre fejl i byggeansøgninger. P.t. er der op til 70 pct. sagsforlængende fejl i de byggeansøgninger, forvaltningen modtager via det obligatoriske, nationale ansøgningssystem.
nyhed

Anders fra Vesterbro Ungdomsgård vinder årets pædagogpris

Ni gamle elever indstillede deres pædagog fra Vesterbro Ungdomsgård til Politikens pædagogpris 2022. Han skabte nemlig et unikt fællesskab med dem omkring spillet Dungeons & Dragons. I dag modtager han hovedprisen i kategorien skole-og fritidstilbud.
nyhed

Bordtennisturnering på Københavns Rådhus

Er du over 60, og vil du vide mere om, hvad bordtennis kan gøre for dig og dit helbred? Så kom forbi Københavns Rådhus den 15. og 16. november til et par dage med bat og bold.
nyhed

Grønt lys til nyt grønt byrum i hjertet af Folehavekvarteret

I flere år har lokale i Folehavekvarteret drømt om et nyt byrum til pladsen foran Vigerslev Bibliotek. Nu er forslaget vedtaget, og Folehavekvarteret kan i 2024 se frem til et grønt mødested med aktiviteter og opholdsmuligheder for alle aldre.
nyhed

9.-klasses elever i København bedre end landsgennemsnittet

Når 9.-klasses eleverne forlader folkeskolerne i København, er det med et 0,2 point højere karaktergennemsnit, end den gennemsnitlige danske afgangselev. Og det er især i mundtlig dansk og mundtlig engelsk, de københavnske elever klarer sig godt.
nyhed

Nu skrues der ned for lyset i København

Fra 1. november er der skruet 10 pct. ned for gadebelysningen på flere vejstrækninger i København. Samtidig vil der også være slukket for effektbelysningen flere steder. Tiltagene gennemføres for at reducere kommunens strømforbruget hen over vinteren.