Pårørende til en person med demenssygdom

Er du pårørende til en person med demens, så har vi en bred vifte af tilbud til dig – uanset om du er ung eller ældre, ven eller ægtefælle.

Det kan være svært at være pårørende. Derfor tilbyder vi en række forskellige pårørendetilbud, hvis én af dine nære får en demenssygdom. Måske har du brug for rådgivning i forhold til juridiske og praktiske spørgsmål, der presser sig på. Det kan også være, du har brug for at møde andre pårørende og høre om deres erfaringer og tanker. Alle kan være pårørende – også naboer og venner.

Få støtte gennem Center for Demens

Center for Demens har en række tilbud til dig som pårørende. Der er fx målrettede gruppetilbud til unge, voksne, ægtefæller mv. Det er også muligt få et gratis højskoleophold med andre pårørende, kontakte den åbne rådgivning og meget mere. Uanset hvor du og den demensramte er i forløbet, så kan I finde råd og støtte hos os.

Center for Demens har også en inspirationslejlighed, hvor du og din nære kan få gode ideer til at gøre hverdagen nemmere gennem demensvenlig indretning af hjemmet. Læs mere på hjemmesiden, hvor du også kan se centrets arrangementer.

Kontakt Pårørendelinjen

Du kan også ringe til Pårørendelinjen og tale med en pårørendevejleder. Vejlederne kan hjælpe dig med et overblik over de mange muligheder, der er for støtte i kommunen og patientforeningerne.

Kontakt Center for Demens

Center for Demens - Lindehusene

Henrik Pontoppidans Vej 4

2200 København N

Kontakt Pårørendelinjen

Pårørendelinjen

Telefonen er åben alle hverdage fra kl. 8-15.