Uheld på offentlig vej

Er du eller dine ting kommet til skade på en offentlig vej pga. eksempelvis huller i vejen, kan det være at du er berettiget til erstatning.

Formularen kan kun anvendes online, hvis du er tilmeldt nemID. Er du ikke tilmeldt nemID, kan du kontakte os ved at udfylde denne formular / The form is only available online if you have the service nemID. If you do not have the service, you can contact us here.

Teknik- og Miljøforvaltningen fører tilsyn med alle offentlige arealer for at sikre, at trafikfarlige forhold bliver udbedret så hurtigt som muligt. Men vi kan ikke være over hele byen hele tiden, så det er vigtigt, at du færdes efter forholdene.

Det skal du vide, før du udfylder anmeldelsen:

  • Vedhæft gerne samlet dokumentation for, at der har været fejl eller mangler på vejen, for at der er sket en skade som følge af fejlen og for hvad skaden har kostet dig at udbedre.
  • Udfyld anmeldelsen så udførligt som muligt, så får du hurtigere svar. 
  • På baggrund af dine oplysninger og dokumentation vil vi undersøge forholdene på skadestedet og - indenfor 90 dage – vurdere, om vi kan anerkende dit krav på erstatning.

Vi anbefaler desuden, at du konsulterer en læge for at kunne dokumentere skadernes omfang samt en eventuel behandling og/eller sygemeldings udstrækning.

Kontakt