Forbedringsmodellen – nyt virtuelt læringsforløb

Københavns og Aalborg Kommune har udviklet et virtuelt læringsforløb om metoderne i Forbedringsmodellen.

Københavns og Aalborg Kommune har sammen udviklet et virtuelt læringsforløb på seks moduler om metoderne i forbedringsmodellen. Forløbet er udviklet sammen med Dansk Selskab for Patientsikkerhed, og målgruppen er frontmedarbejderen i sundheds- og omsorgssektoren. Få et indblik i læringsforløbet ved at se den første af de korte videoer her på siden.

I seks moduler bliver kursisten præsenteret for Forbedringsmodellen og de tilhørende metoder. Kursisten får en grundlæggende viden og forståelse for Forbedringsmodellens opbygning. I lektionskortene kan du læse mere om, hvad kursisten lærer i de enkelte moduler. Modulerne er sammensat med en blanding af tekst, tale, illustrationer og korte film, der knytter sig til den kommunale praksis. Filmene nedenfor er en del af det virtuelle læringsforløb. Så her kan du få et smugkig.

Det virtuelle læringsforløb er nytænkende, fordi det er adaptivt. Det betyder, at indholdet i kurset løbende tilpasser sig den enkelte kursists niveau. Det betyder også, at tidsforbruget vil variere fra person til person, fordi der kun fokuseres på de emner, den enkelte kursist har brug for at lære om.

Kontakt