Du er her

Bygningsfornyelse

Københavns Kommune giver hvert år tilskud til forskellige former for byfornyelse
Ansøg om bygningsfornyelse
Når I skal søge om støtte til bygningsfornyelse, skal I benytte Byfornyelsesportalen. Ansøgningsfrist og vejledninger findes på portalen.

Vi lægger vægt på, at ejendommene bliver både tidssvarende og fremtidssikrede og kan bidrage til forbedring af beboernes livskvalitet.

I Bygningsfornyelsen har vi udarbejdet et nyt Inspirationskatalog, der viser nye bæredygtige løsninger til renovering af ejendomme. I kan læse publikationen her Inspirationskatalog fra Bygningsfornyelsen

Kunne I ønske jer et grønnere fortov, en grøn facade eller et grønt tag på jeres ejendom?

I pjecen, Grønne Løsninger – Fem greb til en grønnere storby, kan I hente inspiration og vejledning til at realisere de mange muligheder, der er for begrønning.

Læs de nye miljøkrav til byggeri og anlægsprojekter, Miljø i Byggeri- og Anlæg 2016, der er vedtaget af Borgerrepræsentationen og trådt i kraft den 12.2.2016.

Ud over bygningsfornyelse arbejder vi med Københavns Gårdhaver og områdefornyelser som tre spor i en samlet fornyelse af byen.

Søg tilskud til støjrenovering af vinduer

Private ejendomme, der er stærkt støjplagede, kan søge tilskud til støjisolering af eksisterende vinduer eller udskiftning til nye vinduer. 
Se om du kan søge tilskud til støjrenovering

Fælles gårdhaver i baggårde

Københavns Gårdhaver er med til at gøre København til en grønnere storby.
Læs mere om fælles gårdhaver

Områdefornyelse

Områdefornyelse er kommunens støtte til fornyelse af nedslidte byområder med sociale problemer.
Se om I er en del af områdefornyelse

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.