Søg

Information om rådhuset

Åbningstider, information om udstillinger og adgangsforhold for kørestolsbrugere.

Åbningstider 

Københavns Rådhus er åben for alle, så har du lyst til at gå på opdagelse, har du mulighed for at gøre dette alle hverdage samt lørdage. I hverdagene er Rådhuset åbent fra 9:00 til 16:00. Lørdag er der åbent fra 9:30 til 13:00, dog er adgangen begrænset til Rådhushallen. Rådhuset er lukket alle søndage.

Jens Olsens Verdensur

På Københavns Rådhus står verdens mest præcise analoge urværk, Jens Olesens Verdensur. Desværre skal selv de mest præcise urværker, en gang i mellem renoveres, og det står derfor i øjeblikket stille. Med bevilling fra Augustinusfonden, blev reparationen igangsat i oktober 2019. Arbejdet er færdigt og vi afventer pt en officiel indvielse.

Udstillingen om Verdensuret åbnede i 2013, og udstillingen indeholder mange gode fortællinger og historiske genstande. Når renoveringen af uret er færdig, vil udstillingen være åben alle hverdage fra kl. 9-16. Udstillingen er gratis. 

Rådhushaven

Gratis adgang, åbent alle dage fra 9:00 til 16:00 i perioden 1. maj til 29 september. Indgangen til Rådhushaven er gennem sideporten på HC Andersens Boulevard eller igennem Rådhuset.

Rådhusbutikken

Rådhusbutikken ligger ved hovedindgangen på Københavns Rådhus. Her kan du finde stilfulde og bæredygtige københavnerprodukter og fine gaver i københavnerstil. Butikken er også en turistinformation, hvor både du og byens danske og udenlandske gæster kan få råd og vejledning om byens kulturtilbud og events.

Adgangsforhold

Kørestolsbrugere og besøgende med barnevogne kan benytte Duedøren, som du finder på siden af Rådhuset ved H.C. Andersen-statuen. Adressen er H. C. Andersens Boulevard 21A.

Fra Rådhushallen er der elevatorer til etagerne. Der er desværre ikke elevator til Bryllupssalen, som er placeret på 1. sal i Rådhusets midterbygning. Du kan flytte vielsen til Rådhushallen.

Handicapparkering finder du bag Rådhuset, hvor der er to pladser med let adgang til fortovet. Du kan altid spørge rådhusvagten, både i hovedporten og bagporten, hvis du får brug for hjælp til at finde rundt.

Kørestolsbrugere kan bestille særrundvisning, som tilrettelægges i forhold til de muligheder vi har for at komme rundt. Kontakt Kristoffer Sahlholdt på 33 66 25 86 eller send en mail til rundvisning@okf.kk.dk.

 Læs mere om vielser

Kørestolsbruger ?

Kontakt Rådhusrundvisning på 33 66 25 86 eller via denne kontaktformular.

Kontakt

Rådhusrundvisning

Rådhuspladsen 1

1550 København V