Sharing Copenhagen

Sharing Copenhagen understøtter sociale, kulturelle og bæredygtige projekter skabt af byens ildsjæle, foreninger og kreative iværksættere.

Det overordnede mål er samskabelse af en levende, ansvarlig by med kant. Arbejdsformen er tillid og respekt for Københavnernes idéer.

Sharing Copenhagen hjælper med projektudviklingssamtaler, partnerskaber op til 25.000 kr. og navigation i diverse myndighedskrav for at sikre hurtig fremdrift.

Næste ansøgningsfrist er foråret 2024. Ansøgningskriterier og ansøgningsskema er under udarbejdelse. Hvis du gerne vil kontaktes direkte, når der åbnes for ansøgninger, kan du kontakte Jacob Hartmann (se kontaktinformationer nederst på siden). Efter ansøgningsfristen i foråret kan man også løbende søge om partnerskab.

Læs om Sharing Copenhagens projekter her

I 2023 var der fokus på projekter, der:

  • Understøttede arkitekturåret i 2023. Projekterne og idéerne skulle forholde sig arkitektonisk undersøgende og nysgerrigt til byrum i København.
  • Udviklede og inspirerede til nye og sociale måder at bruge havnen på.
  • Skabte ny grøn bynatur, eller udviklede brugen af den eksisterende bynatur hele året - også i de kolde måneder.
  • Udviklede og arbejdede med den midlertidige brug af byrum

Sharing Copenhagens nyheder og arrangementer

Sharing Copenhagen samarbejder løbende med Københavns mange innovative aktører om spændende initiativer og arrangementer.

Kontakt

Jacob Hartmann

Seniorrådgiver