Søg

Pasningsgaranti i vuggestue og dagpleje

Du kan vælge en garantiliste til dit barn og være garanteret en plads indenfor to måneder. Kontakt Pladsanvisningen, hvis du vil have dit barn skrevet på garantilisten.

Med garantilisten kan du være sikker på at få en plads til dit barn senest to måneder efter, du har skrevet det på garantilisten. Du vil få tilbudt en plads til enten dagpleje eller vuggestue et sted indenfor 4 km fra din bopæl.

Spørgsmål og svar om garantiliste

Kan jeg skrive mit barn på garantilisten og samtidig beholde det på venteliste til en bestemt institution eller dagpleje?

Ja. Dit barn kan stå på én specifik venteliste til en institution eller dagpleje samtidig med det står på garantilisten.

Hvis du har skrevet dit barn op til to specifikke dagtilbud, skal du erstatte det ene dagtilbud med en opskrivning på garantilisten.

Hvad sker der med min plads på den almindelige venteliste, hvis mit barn får en garantiplads?

Ingenting. Hvis du får tilbudt en plads til dit barn fra garantilisten, og du takker ja til pladsen, bliver dit barn stående på den specifikke venteliste. 

Hvad sker der, hvis jeg takker nej til en garantiplads?

Så bliver dit barn slettet fra garantilisten.

Barnet bevarer sin plads på den specifikke venteliste og du kan vælge at skrive barnet op på en ny specifik venteliste. Men du skal være opmærksom på, at dit barn bliver placeret på den nye venteliste med sin nye opskrivningsdato.

Hvis du ønsker at skrive dit barn på garantilisten igen, vil dit barn være garanteret en ny garantiplads 2 måneder efter starttidspunktet på det tidligere garanti-tilbud.

Hvem kan ikke skrives på garantilisten?

Børn der allerede er indmeldt i et dagtilbud, kan ikke blive skrevet på garantilisten, medmindre barnet flytter mere end 4 km internt i Københavns kommune.

 

Kontakt

Pladsanvisningen

Nyropsgade 7, 1

1602 København V

Åbningstider

Mandag

09:00 - 13:00

Tirsdag

09:00 - 13:00

Onsdag

09:00 - 13:00

Torsdag

13:00 - 18:00

Fredag

09:00 - 13:00

Telefontider

Mandag

09:00 - 13:00

Tirsdag

09:00 - 13:00

Torsdag

13:00 - 18:00

Fredag

09:00 - 13:00