Du er her

Jesper Christensen, Borgmester

  • Jesper Christensen Socialborgmester
Socialdemokratiet. Formand for Socialudvalget

SOCIALBORGMESTER

Socialudvalget har ansvaret for kommunens sociale opgaver for børn, unge og voksne. Herunder også de forebyggende sociale foranstaltninger, indkomstoverførsler fx førtidspension og økonomisk hjælp i særlige situationer. Desuden døgnanbringelser af børn og unge, servicetilbud til handicappede, psykisk syge og alkohol- og stofmisbrugere samt det boligsociale arbejde og boliganvisning.

Københavns Kommune går ind for åbenhed og rene linjer på Københavns Rådhus. En borgmester er en offentlig person, og der må ikke kunne skabes tvivl om hans eller hendes habilitet.

Enhver borger skal kunne se, hvordan pengene bliver brugt i Københavns Kommune, og Københavns Kommune ønsker at sikre, at det sker på den mest hensigtsmæssige måde.

Udgifterne registreres i oversigten for den måned, hvor forbruget eller repræsentationsudgiften afholdt. Oversigterne baserer sig på faktisk betalte og kontrollerede fakturaer. Der kan derfor godt gå et stykke tid, før forbruget eller repræsentationsudgiften kan ses i oversigten på hjemmesiden.

Besøg Jesper Christensens hjemmeside

Læs mere om Socialudvalget

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.