Information om rådhuset

Åbningstider, information om udstillinger og adgangsforhold for kørestolsbrugere.

Åbningstider 

Københavns Rådhus er åben for alle, så har du lyst til at gå på opdagelse, har du mulighed for at gøre dette alle hverdage samt lørdage. Vi mener dog selv at man som gæst får mere ud af at komme med rundt på en af vores rundvisninger. I hverdagene er rådhuset åbent fra 9:00 til 16:00. Lørdage fra 9:30-13:00, dog er adgangen begrænset til forhuset. Rådhuset er lukket alle søndage.

Jens Olsens Verdensur

På Københavns Rådhus står verdens mest præcise analoge urværk, Jens Olesens Verdens ur. Udstillingen om verdensuret åbnede i 2013, og fortæller om Jens Olsen og historiske genstande. Uret blev renoveret 1995-1996 og igen 2021-2022 (med støtte fra Augustinusfonden). Udstillingen er åben hverdage fra 9-16. Lørdag fra 9.30-12.45. Udstillingen er gratis. 

Rådhushaven

Åben alle dage fra 9.00-16.00 i perioden 1. maj til 29 september. Indgang gennem sideporten på HC Andersens Boulevard eller via rådhuset.

Rådhusbutikken

Rådhusbutikken ligger ved hovedindgangen på Københavns Rådhus. Her kan du finde stilfulde og bæredygtige københavnerprodukter og fine gaver i københavnerstil. Butikken fungerer også som turist information, hvor man kan få råd og vejledning om byens kulturtilbud og events.

Adgangsforhold

Kørestolsbrugere og besøgende med barnevogne kan benytte duedøren, som du finder på siden af Rådhuset ved H.C. Andersen-statuen. Adressen er H. C. Andersens Boulevard 21A.

Fra Rådhushallen er der elevatorer til etagerne. Der er desværre ikke elevator til bryllupssalen, som er placeret på 1. sal i rådhusets mellem bygning. Du kan evt. flytte vielsen til rådhushallen. Mail vielse@kk.dk

Handicapparkering finder du bag rådhuset, hvor der er to pladser med let adgang til fortovet. Du kan altid spørge rådhusvagten, både i hovedporten og bagporten, hvis du får brug for hjælp til at finde rundt.

Kørestolsbrugere kan bestille særrundvisning, som tilrettelægges i forhold til de muligheder, vi har for at komme rundt. Kontakt Rundvisningsenheden på 33 66 25 86 eller send en mail til rundvisning@kk.dk.

 Læs mere om vielser

Kørestolsbruger ?

Kontakt Rådhusrundvisning på 33 66 25 86 eller via denne kontaktformular.

Kontakt

Rådhusrundvisning

Rådhuspladsen 1

1550 København V