Sorteringspunkter i Indre By og på Christianshavn

Forvaltningen har fundet forslag til placering af sorteringspunkter i Indre By og på Christianshavn.

Københavns Kommune har undersøgt mulige placeringer af sorteringspunkter. Placeringsforslagene er fundet på baggrund af data, besøg i bydelen, input fra Lokaludvalg og fra københavnerne, som har indsendt over 4.000 forslag til placeringer i hele byen.

Forvaltningens forslag til placeringer er samlet i 'Bydelsplan for sorteringspunkter i Indre By og på Christianshavn' med bilag. Du kan også finde præsentationen fra borgermøderne, som blev afholdt 22. august og 1. september 2022.

Bydelsplanen er godkendt i Teknik- og Miljøudvalget 19. december 2022.

Se bydelsplanen, bilagene og præsentation fra borgermøderne

Du kan også se placering af sorteringspunkter i Indre By og på Christianshavn på kortet nedenfor. Søger du på en adresse, viser kortet de sorteringspunkter, der ligger i nærheden af den adresse. Hvis du klikker på det enkelte sorteringspunkt, kan du få mere information om dette.

Kort over placeringer af sorteringspunkter

Du kan se placering af sorteringspunkter på kortet nedenfor. Søger du på en adresse, viser kortet de sorteringspunkter, der ligger i nærheden af den adresse. Hvis du klikker på det enkelte sorteringspunkt, kan du få mere information om dette.

Anlæg af sorteringspunkter

Anlægsarbejdet i Indre By og på Christianshavn går i gang i 2023. Hvis du er nabo til et sted, hvor vi skal i gang med at lave et nyt sorteringspunkt, får du information om, hvad der skal ske, og hvornår det skal ske.

Hvad skal jeg vide om de nye sorteringspunkter?