Søg

Der er i øjeblikket udfordringer med telefoni

Der opleves i øjeblikket udfordringer med telefonien i Københavns Kommune. Derfor kan der opleves problemer med dårlig og hakkende lyd når du ringer til os. Der arbejdes på højtryk på at løse disse udfordringer.

Sikkerhed og datahåndtering

Læs om Borgerpanelets håndtering af data og sikkerhed.

Deltagelse i spørgeskemaundersøgelserne er altid frivillig, og der er ingen krav om at man deltager i alle de undersøgelser, man bliver inviteret til. 

Københavns Kommune behandler og opbevarer dine personoplysninger efter gældende regler.

De oplysninger, du giver os ved tilmelding og i de efterfølgende undersøgelser, behandler vi fortroligt. Det betyder, at oplysninger om dig som enkeltperson ikke vil blive udleveret eller brugt til andre formål, og at man aldrig vil kunne identificere enkeltpersoner i resultaterne af undersøgelsen, som offentliggøres. 

De oplysninger, som vi gemmer om dig, er din e-mail, fødselsår, køn, bopælsbydel og uddannelse. Vi bruger bl.a. disse oplysninger til at undersøge, om Borgerpanelets sammensætning passer med den generelle befolkningssammensætning i Københavns Kommune.

Du kan læse Københavns Kommunes privatlivspolitik her.

Datahåndtering og gennemførelse af undersøgelser gennemføres i henhold til ESOMAR (The World Association og Research Professionals) Guidelines. Disse kan læses på esomar.org.

Det Tværgående Analysekontor og Klimaenheden

Rådhuspladsen 1

1550 København V