Vær med til at byde byens internationale borgere velkommen

International House Copenhagen inviterer igen til Danmarks største velkomstarrangement målrettet internationale borgere, som i år finder sted d. 27.-28. september 2024. Her forventes mere end 5000 internationale talenter at deltage.

International Citizen Days 2024 

International Citizen Days 2024 handler om den gode velkomst og sætter fokus på tre essentielle temaer: bolig, job og karriere samt kultur- og fritidsliv. Målet er at gøre det nemt for nye medborgere og deres familier at bosætte sig i regionen, skabe langsigtede karrierer og meningsfulde liv. 

Arrangementet finder sted over to dage og byder på et stort messeområde med plads til ca. 60 stande, 3 scener med talks, workshops, debatter, aktiviteter, netværksmuligheder og meget mere. Det er gratis at deltage, og I kan som organisation deltage en eller begge dage med en stand i udstillingsområdet, og/eller en talk, workshop eller aktivitet. I kan læse mere om mulighederne på vores hjemmeside.

Hvorfor deltage i International Citizen Days?

Som organisation har I nu mulighed for at deltage i dette enestående velkomstarrangement, hvor I kan møde internationale talenter i Greater Copenhagen. 

Mød attraktiv talentmasse 

Greater Copenhagen er hjem for tusindvis af talentfulde internationale, som er her for at arbejde eller studere. De bringer unikke færdigheder, globale erfaringer og nye perspektiver. Ved at deltage i job- og karrieremessen får I direkte adgang til en mangfoldig talentmasse og potentielle nye kolleger, som deltager i arrangementet for at udforske nye karrieremuligheder. Der er også mulighed for at deltage i en professional matchmaking. 

Meet & Greet

Som organisation er I velkomne til at deltage i messen uden at have en ledig stilling. I kan reservere en stand og møde nysgerrige internationale borgere til spændende snakke om potentielle samarbejdsmuligheder, opnå centrale markedsindsigter og opbygge netværk i andre lande. Det er en fremragende lejlighed til at gå i dialog med borgere fra alle verdenshjørner og herigennem få relevant og værdifuld viden. 

Synliggør jeres services

Tilbyder I services, der er relevante for internationale borgere? Præsentér jeres produkter og services for et internationalt publikum, som er klar til at udforske deres nye hjem. International Citizen Days 2024 tilbyder en unik platform, hvorigennem I kan positionere jeres organisation over for denne målgruppe. Det er en unik mulighed for at styrke jeres synlighed blandt internationale og andre deltagende organisationer, og ikke mindst for at netværke med andre professionelle i regionen.

Ansøgningsproces

I kan nu ansøge om at deltage i International Citizen Days 2024. Ansøg gennem dette link senest den 15. august 2024.

Informationsmøde i juni

I har mulighed for at deltage i et uforpligtende online informationsmøde d. 19. juni kl. 13.00-14.00. Tilmeldinger foregår vi dette link.

Læs mere på www.icdays.kk.dk. Hvis I har spørgsmål, er I velkomne til at række ud på icd@kk.dk.

Vi ser frem til at høre fra jer!