Søger du et arbejdsfællesskab? Bliv en del af FishTank / Social Hub

Nu er det muligt at søge om at få plads i den sociale hub FishTank, der ligger i Kødbyen i København. Arbejdsfællesskabet består af aktører på tværs af civilsamfund, kommune og erhvervslivet. Ansøgningsfristen er 1. juli 2024.

Brænder du for skabe nye løsninger til gavn for mennesker i udsatte positioner? Og synes du, at det er interessant at skabe et samarbejde om sociale indsatser på tværs af civilsamfund, kommune og erhvervsliv? 

Så er arbejdsfællesskabet i FishTank - en social hub – måske noget for dig. 

Nu er det muligt at søge om at få en plads i det faglige udviklingshus. 

FishTank er etableret af Borgercenter Børn og Unge og er et fysisk kontorfællesskab af virksomheder, der udvikler eller interesserer sig for socialt arbejde. 

I alt er der cirka 40-50 kontorpladser samt mødelokaler. I dagligdagen vil arbejdsfællesskabet konkret bestå af forskellige aktører, der kommer fra både kommunen, det private erhvervsliv, civilsamfundet, NGO´er, forskere, frivillige foreninger og andre, som ønsker at bidrage med at løse sociale problemstillinger nu og i fremtiden.  

Formålet med FishTank er at: 

  • Skabe konkrete brobygningsmuligheder til almen- og civilsamfundets og dyrke fællesskaber for og med mennesker i udsatte positioner. 
  • Facilitere tværsektorielt samarbejde og nye løsninger på det sociale område.  

Praktisk information

Hvornår? 
Alle kontorpladser er ledige fra januar 2025. Der stilles et skrivebord og en kontorstol til rådighed.  

Pris 
1.950 kr./md for en plads, eksklusive moms og uden frokost 
850 kr./md for en pendlerplads, eksklusive moms og uden frokost 

Adresse 
Ingerslevsgade 44 
1705 København V 

Åbent Hus  
Tirsdag den 14. juni 10.00-12.00 

Interesseret i en plads?

Send en ansøgning til Anna Lindenhoff Elming på bs8i@kk.dk.  

Ved vurdering af ansøgningskriterierne vil der blive lagt vægt på følgende delkriterier: 

  • Engagement i socialt arbejde 
  • Engagement i kontorfællesskabet og netværket 
  • Engagement i udviklingsaktiviteter. 

Ansøgningsfristen er 1. juli 2024.

Om FishTank / Social Hub

FishTank udgør en platform for et styrket samarbejde mellem borgercentret og aktører fra almen- og civilsamfundet med fokus at udvikle nye løsninger på sociale problemer.  

Dette faciliteres gennem et fysisk kontorfællesskab, daglig fælles frokost, samarbejder på tværs og igennem husets netværk, hvor de fælles fysiske rammer og netværket skaber mulighed for synergieffekter mellem forvaltningen og civilsamfundet. Tanken er, at samarbejder opstår, når samarbejdspartnere er synlige og inden for rækkevidde, gennem uformelle møder og gennem de formaliserede netværksaktiviteter.  

FishTanks kontorfællesskab ligger på Ingerslevsgade 44 i Kødbyen på Vesterbro. Kontorfællesskabet er et fysisk arbejdssted, der består af cirka 40-50 kontorpladser samt mødelokaler.