Arkivnyhed - Kan være forældet

Ny ressourcedirektør til Socialforvaltningen i Københavns Kommune

Simon Pasquali er ny ressourcedirektør i Socialforvaltningen i København. Den nye direktør har mange års erfaring fra Finansministeriet og har senest været vicedirektør i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet.

Efter sommerferien tiltræder Simon Pasquali som ressourcedirektør i Socialforvaltningen. Han bliver derved en del af direktionen sammen med fagdirektør Katrine Ring og administrerende direktør Mikkel Boje og vil få det overordnede ansvar for økonomien. 

Mikkel Boje ser frem til samarbejdet. 

”Socialforvaltningen får med Simon en stærk leder med bred erfaring fra især Finansministeriet og med et solidt kendskab til kommunernes økonomi og socialområdet. Simon kan se frem til en række vigtige opgaver hos os. Socialområdet er under stort pres, og Simon har de rigtige forudsætninger for at hjælpe med at finde gode løsninger”, siger Mikkel Boje. 

De gode løsninger inden for den økonomiske ramme

Simon Pasquali fortæller, at han glæder sig til at møde ledere og medarbejdere i forvaltningen og sætte sig ind i, hvad der optager dem og finde løsninger på tværs af fagligheder. 

”Vi skal finde balancen mellem gode løsninger for borgerne og en holdbar økonomi. Jeg går analytisk og inddragende til værks. Det er min erfaring, at når det lykkes at skabe en fælles forståelse af både problemer og løsninger, kan vi skabe de bedste og mest holdbare løsninger til gavn for borgerne”, siger han. 

Simon Pasquali starter 1. august 2023.

 

CV for Simon Pasquali

Alder: 37 år 

Uddannelse: Cand.scient.pol ved Københavns Universitet

Erhvervserfaring: 

  • 2020 - 2023: Styrelsen for Undervisning og Kvalitet, vicedirektør
  • 2016 – 2020: Finansministeriet, Center for Kommuneøkonomi og Regioner, kontorchef 
  • 2015 - 2016 Finansministeriet, 3. kontor, souschef
  • 2014 - 15 Finansministeriet, minister- og siden departementschefsekretær
  • 2011 - 2013 Finansministeriet, 4. kontor, fuldmægtig og siden specialkonsulent

Privat: Gift med Karen og far til to piger