Søg

Der er i øjeblikket udfordringer med telefoni

Der opleves i øjeblikket udfordringer med telefonien i Københavns Kommune. Derfor kan der opleves problemer med dårlig og hakkende lyd når du ringer til os. Der arbejdes på højtryk på at løse disse udfordringer.

Arkivnyhed - Kan være forældet

Mindehøjtidelighed for ofrene ved skyderiet i Field’s

På vegne af Københavns Kommunes Borgerrepræsentation inviterer overborgmester Sophie Hæstorp Andersen (S) til mindehøjtidelighed for ofrene ved skyderiet i Field’s den 3. juli 2022.

Vi samles for at vise vores medfølelse med ofrene for søndagens skyderi i Field’s, deres pårørende og alle andre, som er berørt af den tragiske situation. Kom og vis din støtte.

Tid: Tirsdag den 5. juli 2022 klokken 20.00

Sted: Ørestads Boulevard uden for Field’s (Ørestads Boulevard 88)

Aftens program:

  • Taler ved statsminister Mette Frederiksen og overborgmester Sophie Hæstorp Andersen.
  • Koret Ungklang vil synge for os, og Andreas Odbjerg slutter arrangementet af med en enkelt sang.

Praktisk information: 

Ørestads Boulevard vil i dag være spærret for kørende trafik mellem Arne Jacobsens Allé og Hannemanns Allé frem til midnat.

Lad bilen stå og tag metroen, toget eller cyklen. Du kan tage metroen og stå af ved både Ørestad Metro Station og Vestamager Metro Station. Du kan også tage toget til Ørestad Station.

Metroselskabet indsætter flere tog og personale end normalt fra kl. 14.00 frem til Pearl Jam koncerten i Royal Arena er slut. Alligevel skal du nok forvente længere rejsetid end normalt. 

Mindehøjtidelighed for ofrene ved skyderiet i Field’s