Kom med til åbningen af Københavns nye busterminal

Den 6. juni åbner Københavns nye busterminal, og det fejrer Københavns Kommune, Vejdirektoratet og Movia med et åbningsarrangement. Pressen er velkommen til åbningen.

Den 6. juni 2024 åbner Københavns nye busterminal på Carsten Niebuhrs Gade under Dybbølsbro. Dermed er det endegyldigt slut med trafikkaosset på Ingerslevsgade. Og det vækker glæde hos Københavns overborgmester:

”I mange år har det være kaotisk og utrygt at tage bussen til eller fra København. Alle, der enten er steget på en langdistancebus eller cyklet gennem menneskemængden, ved, hvad jeg taler om. Det er heldigvis slut nu. Jeg glæder mig til at åbne busterminalen og byde rejsende velkommen til en ny, moderne busterminal,” siger overborgmester Sophie Hæstorp Andersen.

Københavns Kommune, Vejdirektoratet og Movia fejrer sammen åbningen med et arrangement på busterminalen den 6. juni. Til åbningsarrangementet vil overborgmester Sophie Hæstorp Andersen og Movias administrerende direktør Dorthe Nøhr Pedersen holde taler.

Arrangementet er forbeholdt pressen og særligt inviterede, herunder samarbejdspartnere, der har haft en rolle i tilblivelsen af terminalen.

Information om arrangementet

Tid: Den 6. juni, Kl. 08.15 til 09.00 (pressen bedes møde op senest kl. 08.00).

Sted: Carsten Niebuhrs Gade 30, 1577 København V. – busterminalen over for IKEA.

Program

Velkomst ved Jens Holmboe, direktør i Vejdirektoratet.

Tale ved Sophie Hæstorp Andersen, overborgmester i Københavns Kommune.

Tale ved Dorthe Nøhr Pedersen, administrerende direktør i Movia.

Servering af kaffe og let forplejning.

Pressetilmelding

Pressen er velkommen til arrangementet. Deltagelse kræver tilmelding senest den 5. juni kl. 09.00.

For tilmelding og yderligere information kontakt: Pressekonsulent Nikolai Evereth Hansen på mail: p33u@kk.dk, tlf. 4044 7446.