Arkivnyhed - Kan være forældet

Her kan du blive viet i det fri i 2022

Københavns Kommune er klar med næste års program for de populære vielser i det fri, hvor giftelystne par kan sige ’ja’ til hinanden på en række særlige lokationer i hovedstaden.

Har man været på frierfødder og planlægger bryllup engang i 2022, står Københavns Kommune nu klar med en række gode bud på særlige steder, vielsen kan foregå. Næste års ’Vie i det fri’-program er nemlig klar.

Om man er til vinterbryllup i lysskæret fra lysinstallationerne i byrummet under Copenhagen Light Festival, en eventyrlig vielse foretaget af selveste H.C. Andersen på Det Kongelige Teater, en maritim kærlighedsfest på Skonnerten Halmø eller et ’ja’ indhyllet i kulturhistorie på Glyptoteket, skulle der gerne være noget for enhver smag i næste års program.

”Med vores Vie i det fri-arrangementer vil vi gerne give parrene mulighed for at gøre en i forvejen særlig dag ekstra speciel, og det er sædvanligvis ganske populært. Næste år er der både klassiske lokationer samt en række helt nye spændende steder på programmet, så der er grobund for et rigtig godt år i kærlighedens tegn,” siger kultur- og fritidsborgmester Franciska Rosenkilde.

I 2022 er der 24 Vie i det fri-arrangementer fordelt på 15 forskellige lokationer, hvilket er flere end nogensinde før. Syv lokationer er helt nye i programmet.

Fakta

Vie i det fri er Københavns Kommunes vielsestilbud, hvor par kan blive viet på særlige steder i byen ved en række på forhånd fastsatte vielsesarrangementer i løbet af året.

Vie i det fri har eksisteret siden 2012.

I 2021 blev 406 par viet ved et Vie i det fri-arrangement.

De syv helt nye lokationer i 2022-pogrammet er:

  • Copenhagen Light festival
  • Superkilen
  • Tour de France i København
  • Skonnerten Halmø
  • Nordre Toldbod
  • Mærsk Tårnet
  • Glyptoteket