Søg
Arkivnyhed - Kan være forældet

Godt nyt for cricket i København: Nyt kasteanlæg i Kløvermarken på vej

Cricketbanen i Kløvermarken får et nyt kasteanlæg. Det vil være et vigtigt redskab til at få flere børn og unge med i foreningslivet.

Cricket-entusiaster i København kan se frem til forbedrede træningsfaciliteter. På det seneste møde i Kultur- og Fritidsudvalget er det nemlig blevet besluttet, at der skal opføres et nyt kasteanlæg til cricket på Kløvermarken.

Formålet med det nye anlæg er at skabe bedre træningsmuligheder for de lokale foreninger, samt give dem mulighed for at etablere nye ungdomsafdelinger for børn og unge, der vil prøve kræfter med cricket i foreningsregi.

De forbedrede træningsfaciliteter glæder kultur- og fritidsborgmester Franciska Rosenkilde:

”Selvom cricket er en populær sport på Kløvermarken, er der i dag ikke et eksisterende kasteanlæg på cricketbanen. Samtidig oplever klubberne en stigende efterspørgsel blandt børn og unge, der gerne vil dyrke cricket i sin fritid. Derfor er det vigtigt, at vi giver sporten nogle forbedrede træningsfaciliteter, så vi kan inkludere og fastholde endnu flere børn og unge i foreningslivet,” siger kultur- og fritidsborgmester Franciska Rosenkilde.

Det nye kasteanlæg skal ligge i nærhed af den eksisterende cricketbane på Kløvermarken. Der er afsat 200.000 kroner til kasteanlægget.

Fakta

  • Kasteanlægget skal ligge i nærhed af den eksisterende cricketbane på Kløvermarken.
  • Der er i dag tre cricketklubber, som holder til på Kløvermarken: Nørrebro Cricket Club, Himalayan Sports Club og A.P. Møller - Mærsk Cricket Club.
  • Der afsættes 200.000 kroner til at etablere det nye kasteanlæg på Kløvermarken.

Presse

Kultur- og Fritidsforvaltningen

Spørgsmål kan rettes til Kultur- og Fritidsforvaltningens pressetelefon: 33 66 23 45