Arkivnyhed - Kan være forældet

FCK hyldes på Københavns Rådhus

FCK har vundet superligaen for 15. gang, og det skal selvfølgelig fejres med hyldest og rådhuspandekager. Det sker fredag den 30. juni 2023 på Københavns Rådhus. Fodboldfans og pressen er velkomne.

F.C. København er danske mestre i herrefodbold, og det skal fejres med rådhuspandekager og hyldest på Københavns Rådhus. Overborgmesteren inviterer store og små fodboldfans med til fejringen i Rådhushallen sammen med fodboldspillerne fra FCK.

”FCK har endnu en gang hentet sejren hjem til København, og det skal naturligvis fejres med rådhuspandekager på Rådhuset! Stort tillykke til alle spillerne. I er en kæmpe inspiration for børn og unge i de lokale fodboldklubber. Jeg glæder mig til at fejre hele holdet sammen med en masse glade fodboldfans”, siger overborgmester Sophie Hæstorp Andersen.  

”Det er en milepæl for F.C. København, at vi nu har 15 mesterskaber og 3 stjerner på brystet. Vi er sat i verden for at vinde mesterskaber til København og samle hele byen. Det har været en lang sæson, og vi glæder os til at fejre mesterskabet sammen med alle vores fans,” siger direktør i FCK, Jacob Lauesen.

Der vil være mulighed for at få autografer og tage billeder med spillerne efter fejringen.

Pressetilmelding

Pressetilmelding er nødvendig til pressekonsulent Anette Amalie Juhl Lindschouw på: ig9q@kk.dk, tlf. 26 13 65 49 senest torsdag den 29. juni.

Pressepools

Der vil være en pressepool placeret ved Rådhusets hovedindgang i forbindelse med spillernes ankomst. Derudover vil der være en pressepool indenfor i Rådhushallen. Oplys venligst ved pressetilmelding, om der ansøges om presseakkreditering til begge pools.

Tid og sted

Arrangementet holdes i Rådhushallen på Københavns Rådhus fredag den 30. juni kl. 16.05 til 17.15. Mødetid for pressen kl. 15.30 ved Rådhusets hovedindgang.

 

 

Program

15.30 – Ankomst for pressen og gæsterne

16.05 – Fodboldtruppen ankommer i bus og modtages af overborgmesteren ved Rådhusets hovedindgang

16.10 – Overborgmesteren holder tale i Rådhushallen

16.15 – Direktør i FCK, Jacob Lauesen, holder tale

16.20 – Rådhuspandekager og mulighed for autografer og billeder med spillerne.

17.15 – Arrangementet forventes slut