Arkivnyhed - Kan være forældet

84 internationale kandidater er klar til at indtage det københavnske arbejdsmarked

I de seneste 10 år har over 1000 internationale studerende gennemført Københavns Erhvervshus' karriereprogram, Greater Copenhagen Career Program. I går fik det seneste hold overrakt diplomer.

Greater Copenhagen Career Program er et seks måneders langt kursus, der forbereder internationale kandidater på en karriere i Danmark. 

84 kandidater har netop gennemført kurset, og nu er de klar til at komme ud i københavnske virksomheder og bruge deres mange kompetencer.

 

Diplomoverrækkelse 
I går kulminerede det hele, da der blev afholdt en stor Graduation Ceremony på Københavns Rådhus. Kandidaterne fik overrakt diplomer af beskæftigelses- og integrationsborgmester, Jens-Kristian Lütken.

Et stort tillykke til de mange kandidater!

 

Greater Copenhagen Career Program
I løbet af kurset lærer de internationale kandidater om dansk arbejdskultur, det danske arbejdsmarked og danske virksomheder. De får også undervisning i, hvordan de søger jobs i Danmark, hvordan deres CV bør struktureres og hvordan de bruger deres LinkedIn i jagten på drømmejobbet.

Kurset udbydes af Københavns Erhvervshus, men også frivillige mentorer stiller sig til rådighed. Kursisterne bliver nemlig alle matchet med hver deres mentor, som har til opgave at vejlede dem i, hvordan de nemmest får foden indenfor i en virksomhed i København.

Læs mere om Greater Copenhagen Career Program her.

Billede
Diplom gives til kandidat ved GCCP af Jens-Kristian Lütken

Københavns Erhvervshus

Gammel Køge Landevej 43

2500 Valby