Mødedato: 09.03.2017, kl. 18:30
Mødested: Det Grønlandske Hus, Løvstræde 6

Meddelelser

Beslutning

Borgermøde om udvikling af Vendersgade
Bent Lohmann oplyste, at lokaludvalgets borgermøde den 7. marts 2017 var velbesøgt og at borgerne var kommet med gode input. Forvaltningen vil etablere en grøn løsning for gaden og samtidig øge cykelfremkommeligheden.


Kaffetårnet på Nørreport
Bent Lohmann oplyste, at sagen om forpagtningen af kaffetårnet på Nørreport lod til at være faldet på plads.
Lokaludvalget bad ham bede forvaltningen om en redegørelse for forløbet og spørge om hvilken politik, kommunen har for foodtrucks på Nørreport.

Dokøen
Bent Lohmann orienterede om høringssagen vedr. Dokøen, som forvaltningen har sendt til lokaludvalget.
Lokaludvalget bad ham sende forvaltningen et høringssvar, der matcher lokaludvalgets høringssvar om Papirøen for så vidt angår de trafikale forhold, herunder at der er behov for at få belyst den trafikale situation i området og at man bør stille krav om delebil-parkeringspladser i parkeringskælderen.

Lokaludvalget aftalte, at medlemmerne kan sende kommentarer om sagen til sekretariatet, som kan bruges som input til et høringssvar, formanden afsender inden høringsfristen den 21. marts 2017 og som lokaludvalget skal tage til efterretning i lokaludvalgsmødet den 6. april 2017.

Kommende borgermøder
Bent Lohmann orienterede om de kommende borgermøder, som lokaludvalget står for.

Møde med Teknik- og Miljøforvaltningen om aktuelle lokalplansager
Bent Lohmann orienterede om lokaludvalgets møde den 18. maj 2017 med Teknik- og Miljøforvaltningen om aktuelle lokalplansager.

Valg til lokaludvalg
På forslag fra Gunna Starck bad lokaludvalget formanden om en indstilling til lokaludvalgsmødet den 6. april 2017 om valgmetoden, der bruges til valg til lokaludvalg. Dette med udgangspunkt i et forslag fra Christianshavns Lokaludvalg om direkte valg til lokaludvalg. 

 

Til top