Mødedato: 27.04.2017, kl. 17:30
Mødested: Udskolingen, Heimdalsgade 29-33

Høring: Forskrift om håndtering og oplag af olie og kemikalier

Se alle bilag

Indstilling

Formanden indstiller til Nørrebro Lokaludvalg,

  1. at Lokaludvalget bemyndiger Byrum-, Miljø- og Trafikarbejdsgruppen til at skrive et høringssvar vedrørende høring om forskrift om håndtering og oplag af olie og kemikalier.

Problemstilling

Forskriften vil gøre det lettere for virksomhederne, at indrette oplagsplads for olie og kemikalier, så risikoen for forurening begrænses. Teknik- og Miljøforvaltningen vil desuden mere effektivt kunne håndhæve reglerne, idet de bindende og tydelige krav til opbevaring af olie og kemikalier betyder en enklere og hurtigere håndhævelsesproces. 

Forskriften er lovhjemlet i bekendtgørelse nr. 467 af 23. maj 2015 om miljøregulering af visse aktiviteter. En forskrift har samme gyldighed som love og bekendtgørelser, dog kun i Københavns Kommune. 

Teknik- og Miljøudvalget har den 27. januar 2017 besluttet at sende udkastet i høring i fire uger med henblik på endelig vedtagelse i Borgerrepræsentationen i 2017.

Deadline d. 5. maj.

Løsning

Lokaludvalget bemyndiger Byrum-, Miljø- og Trafikarbejdsgruppen til at skrive et høringssvar vedrørende høring om forskrift om håndtering og oplag af olie og kemikalier.

 

Beslutning

Lokaludvalget bemyndigede Byrum-, Miljø- og Trafikarbejdsgruppen til at skrive et høringssvar vedrørende høring om forskrift om håndtering og oplag af olie og kemikalier.
Til top