Mødedato: 28.04.2015, kl. 17:30
Mødested: Udskolingen, Heimdalsgade 29-33

Hørringssvar: Organisering af Fremtidens Fritidstilbud

Se alle bilag

Indstilling og beslutning

Formanden indstiller til Nørrebro Lokaludvalg, 
  1. at Lokaludvalget godkender hørringsvar vedrørende Fremtidens Fritidstilbud udarbejdet af Børne- og Ungearbejdsgruppen.

Problemstilling

Børne- og Ungdomsudvalget besluttede på mødet den 18. marts 2015 at sende Fremtidens Fritidstilbud i lokal høring. Udvalget har vedtaget de fysiske rammer for Fremtidens Fritidstilbud på baggrund af 1. høring, og med den 2. høring er der nu mulighed for at kommentere på den lokale organisering af Fremtidens Fritidstilbud.

Med de lokale høringer beder Børne- og Ungdomsudvalget om kommentarer til de anbefalede modeller for organisering af henholdsvis fritidsinstitutioner og fritidscentre.

De anbefalede modeller for organisering for de enkelte skoler og fritidscentre (er vedhæftet som bilag) er omfattet af den allerede trufne beslutning om, at såvel skoler som fritidscentre skal have en entydig og enstrenget ledelse.

Børne- og Ungdomsudvalget vedtog på mødet den 18. marts det justerede forslag til fysiske rammer for Fremtidens Fritidstilbud, men tilkendegav samtidig, at det også i 2. høring om organisering vil være muligt at komme med yderligere bemærkninger til de fysiske forhold.

Efter endt høring vil Børne- og Ungdomsudvalget den 20. maj træffe endelig beslutning om Fremtidens Fritidstilbud. Der vil herefter blive gennemført lokale dialogprocesser om, hvordan beslutningerne føres ud i livet fra 1. august 2015 alle de steder, hvor det er praktisk muligt.

Høringsperiode: 23.03.15 til 01.05.15.

Hørringssvar:
Omdeles på Lokaludvalgsmødet.
 

Løsning

Lokaludvalget godkender hørringsvar vedrørende Fremtidens Fritidstilbud udarbejdet af Børne- og Ungearbejdsgruppen. 

Økonomi

Videre proces

Beslutning

Lokaludvalget godkendte høringssvar vedrørende Fremtidens Fritidstilbud udarbejdet af Børne- og Ungearbejdsgruppen med de faldende bemærkninger.

Jonas Jonsen var ikke til stede under behandlingen af punktet, da han er inhabil.

 

Til top