Projekt- og kommunikationsmedarbejder til Østerbro Lokaludvalgs sekretariat
Har du lyst til at arbejde med lokaldemokrati, politisk betjening og kommunikation?
Kan du tænke københavnerinddragelse på nye måder?
Kan du skabe og understøtte netværk til og med mange forskellige aktører og interessenter?
Og er du ikke bange for at tage fat, også med lavpraktiske opgaver?
Så er arbejdet i et lokaludvalgssekretariat måske noget for dig.
Hvem er vi?
For at styrke nærdemokratiet har Borgerrepræsentationen i Københavns Kommune oprettet 12 lokaludvalg i kommunens bydele. Lokaludvalgene er lokale forsamlinger, der hver består af 25 medlemmer fra det lokale foreningsliv og repræsentanter for de politiske partier på rådhuset. Lokaludvalgene arbejder, i dialog med københavnerne, for at realisere indsatsområder, der er væsentlige for bydelen og er med til at kvalificere kommunens og Borgerrepræsentationens arbejde med en lokal vinkel. Lokaludvalgene betjenes af et lokalt placeret sekretariat, som er en del af Borgerrepræsentationens Sekretariat. Vi er et lille team, som værner meget om det gode samarbejde og en hyggelig og humoristisk omgangstone. Vi understøtter lokaludvalget, forsøger kontinuerligt at udbrede kendskabet til lokaludvalgets arbejde, og vi udvikler metoder og platforme for borgerdialog og københavnerinddragelse.
Dine arbejdsopgaver vil være
- politisk betjening og understøttelse af lokaludvalgets arbejdsgrupper.
- kommunikationsopgaver – drift af hjemmeside, Facebook, Instagram og nyhedsbrev.
- at udvikle og gennemføre forskellige inddragende metoder – både analoge og digitale – i forbindelse med høringer og interne projekter i samarbejde med lokaludvalget.
- at planlægge og deltage i lokaludvalgets projekter og udviklingsopgaver.
- øvrige administrative og praktiske opgaver
Vi forestiller os, at du har en akademisk eller anden relevant uddannelse, gerne erfaring fra lignende stilling, og at du har interesse for at arbejde med offentlig administration og lokalpolitiske emner i samspil med engagerede borgere i bydelen.
Vi lægger vægt på, at du
- kan navigere i rollen som embedsmand i en politisk styret organisation
- har kompetencer indenfor kommunikation, borgerdialog og projektledelse
- har erfaring med gennemførelse af arrangementer, offentlige møder, events og lignende
- arbejder systematisk, struktureret og selvstændigt
- har personlig gennemslagskraft og gåpåmod
- er god til at prioritere arbejdsopgaver og overholde deadlines
- kan arbejde selvstændigt og kan skabe overblik over en alsidig opgaveportefølje
- har lyst til at arbejde i et mindre sekretariat og være fleksibel i forhold til at tage del i den samlede opgavevaretagelse, både praktisk og administrativt
Arbejdstiderne kan variere, da lokaludvalget oftest afholder møder og aktiviteter udenfor normal arbejdstid. Du kan i gennemsnit forvente et ugentligt aftenmøde og enkelte weekenddage i løbet af året.
Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen ønskes besat den 1. august 2025. Der vil være en gennemsnitlig ugentlig arbejdstid på 37 timer. Vi tilbyder en fleksibel arbejdstid med flekstid og hjemmearbejde efter aftale. Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst. Hertil kan der evt. gives et tillæg for aftenarbejde. Ansættelsen er organisatorisk placeret i Økonomiforvaltningen, Borgerrepræsentationens Sekretariat, men arbejdspladsen er I Østerbrohuset, tæt ved Nordhavn Station.
Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sekretariatsleder Ellen Engsted på 20 34 55 88.
Læs mere om rammerne for lokaludvalgene.
Læs mere om Københavns Kommune.
Læs mere om Økonomiforvaltningen her.
Søg via linket senest tirsdag den 10. juni 2025
Vi forventer at holde samtaler i uge 25 og 26.
Om Københavns Lokaludvalg
Der er 12 lokaludvalg i Københavns Kommune. De består af frivillige fra det lokale foreningsliv og de politiske partier i Borgerrepræsentationen. Lokaludvalgene står for den lokale københavnerdialog i samarbejde med kommunens forvaltninger, og understøtter dialogen mellem københavnere i bydelen og Borgerrepræsentationen. Lokaludvalgene samarbejder med netværk indenfor fx boligorganisationer, foreninger, erhvervsliv, skoler og institutioner, og støtter dannelse af nye netværk i bydelene. Derudover varetager lokaludvalgene den lokale miljøopgave. Hvert lokaludvalg råder over en pulje til lokale aktiviteter.