Køkkenmedarbejder til Fælledgården Plejecenter
Vi mangler den helt rigtige kollega, så er du køkkenmedarbejder med et hjerte, der banker for den gode klassiske danske madkultur, som er produceret fra bunden af gode råvarer, så er dette stillingen for dig.
Fælledgården er et plejecenter fuld af aktiviteter – små som store – med plads til udvikling og forandring. Køkkenet er i den forbindelse en vigtig spiller i forhold til den gode hverdagsmad, møder, arrangementer og andre store sammenkomster for beboerne, pårørende og medarbejdere. Til hverdag har vi fokus på kvalitet både i forhold til den enkelte beboers trivsel og at medarbejderne trives ved at være en del af en fleksibel og udviklingsorienteret arbejdsplads, som er aktiv 365 dage om året.
Vi er en selvejende institution med 193 boliger fordelt på seks afdelinger, hvoraf en afdeling er en skærmet demensafdeling. Maden til beboerne er vores kerneydelse. Hertil kommer mødeforplejning og store fester for beboerne.
Vi forventer, at du
- har erfaring med køkkenarbejde ift. at ordne grønt, vaske op og lettere madlavning
- brænder for mad, der er lavet fra bunden af økologiske råvarer
- er kvalitetsbevidst i råvarevalg og dit færdige produkt
- er teamplayer med gode kommunikations- og samarbejdsevner
- har lyst til at indgå i en travl hverdag med godt humør og med en løsningsorienteret tilgang
- har erfaring med egenkontrol i en 'engros med detail'-godkendt virksomhed
Vi tilbyder
- 10 gode kolleger med god humor og mange forskellige kompetencer
- et teamsamarbejde, hvor ingen opgave er for lille eller for stor
- mange forskellige opgaver fra festmenuer til pakning af varer
- et arbejdsmiljø, hvor gensidig respekt og den gode tone er en naturlig del af hverdagen
- en arbejdsplads i faglig udvikling og med mulighed for personlig udvikling
- varm og kold produktion, som tager udgangspunkt i det klassiske danske køkken med plads til nyheder
- et køkken, som er i rivende udvikling af nye retter, anretningsformer, arbejdsprocesser og madkoncept
Fremtiden i køkkenet bringer
Der er fokus på at opnå økologisk guldmærke gennem arbejde med madspild og optimal udnyttelse af råvarne og bevidsthed om bæredygtighed og klimaaftryk.
Ansættelsesvilkår
Stillingen er 37 timer ugentligt med arbejde hver 4. weekend samt dag- og aftenvagter. Arbejdstiden ligger i tidsrummet mellem kl. 06.30 og kl. 18.00. Vi ønsker, at du kan starte den 1. august 2025, men vi venter gerne på den rette kollega. Løn i henhold til gældende overenskomst.
Mere information
Er du blevet nysgerrig, kan du kontakte konstitueret køkken- og serviceleder Annemarie Winther på 39 13 51 05.
Søg via linket senest fredag den 27. juni 2025
Vi indkalder til samtale løbende.
Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen
Vores hverdag handler om mennesker. Se mere om vores hverdag på www.vores-hverdag.kk.dk.