Du er her

Teknik- og Miljøforvaltningens Kundecenter

I Teknik- og Miljøforvaltningens Kundecenter i Njalsgade kan du få hjælp til byggesager, arrangementer, miljøforhold og meget mere.

Kundecentret hjælper dig med din byggeansøgning. Vi har et arkiv, som ofte indeholder brugbare tegninger over ejendomme i kommunen.

Du kan få:

  • kopi af tegninger over ejendommen (plantegninger, situationstegninger o.lign.)
  • kopi af tegninger over ejendommens installationer
  • teknisk vejledning

Se vores priser for kopi af tegninger.

Du skal ikke bestille tid, men blot møde op inden for åbningstiden. Du kan ikke ringe til Kundecenteret.

Kundecenteret kan ikke træffe afgørelser i din byggesag. Læs mere her om at søge en byggetilladelse.  

Digitalt byggesagsarkiv

Vi er i gang med at digitalisere alle tegninger over ejendomme i kommunen. Nu kan du finde materiale vedrørende godkendt byggeri på konkrete ejendomme i ejerlavene Husum, Brønshøj, Damhussøen, Vanløse, Utterslev, Emdrup, Vigerslev* og Sundbyvester*.

Dele af ejerlavet Udenbys Klædebo er også digitaliseret - indtil videre er matrikelnumrene fra 0-5000 tilgængelige digitalt. Udenbys Klædebo gøres tilgængeligt digitalt af flere omgange, da det er det største ejerlav i København.

* Hvis du vil se en spildevandssag i Vigerslev eller Sundbyvester, skal du stadig henvende dig i vores Kundecenter.

I løbet af de næste 2 år vil de resterende ejerlav også blive tilgængelige digitalt. For at  se sagerne i de øvrige ejerlav, skal du henvende dig i vores Kundecenter. 

Du kan finde tegninger over bygninger, byggetilladelser og meget mere. Desuden indeholder byggesagsarkivet vand- og spildevandssager. Gå til det digitale byggesagsarkiv.

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.