Få en key account manager

Du kan få en key account manager fra Københavns Erhvervshus, hvis du løbende har brug for at ansætte nye medarbejdere eller skal ansætte mange ad gangen.

Key account manageren bliver din faste kontaktperson. Han eller hun kan hjælpe med at finde arbejdskraft og kan også hjælpe med at finde svar på praktiske spørgsmål, fx om ansættelser, tilladelser og refusion.

Samarbejdet med din key account manager bliver skræddersyet, så du får lige præcis den hjælp, du har brug for. Vi aftaler sammen, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

En key account manager har ekspertviden inden for din branche

Hos Københavns Erhvervshus har vi key account managers med ekspertise inden for forskellige områder. Skal du have en key account manager tilknyttet, sørger vi for, at du får en, der har indgående kendskab til din branche eller industri.

Sådan får du hjælp til at finde arbejdskraft

Din key account manager starter med at sætte sig grundigt ind i dine ønsker og behov. Han eller hun sørger for, at du bliver præsenteret for relevante kandidater. Har vi ikke det helt perfekte match, kan vi også vejlede om mulighederne for at opkvalificere kandidaten eller for at starte ansættelsen med praktik eller løntilskud.

Skal du ansætte flere medarbejdere på én gang, kan en key account manager hjælpe med at afholde matcharrangementer. Vi finder og screener et større antal kandidater på forhånd, som du møder til arrangementet.

Få hjælp til at arbejde mere målrettet med CSR

Vil du arbejde mere målrettet med CSR, kan vi også hjælpe med vejledning. Du kan få hjælp til at blive grønnere, eller du kan oprette job til ledige, som er længere fra arbejdsmarkedet.

Sådan gør du

Hvis du vil høre, om en key account manager er den rigtige mulighed for dig, kan du ringe til Københavns Erhvervshus på 33 66 33 33.

Kontakt

Københavns Erhvervshus

Telefontider

Mandag

08:00 - 17:00

Tirsdag

08:00 - 17:00

Onsdag

08:00 - 17:00

Torsdag

08:00 - 17:00

Fredag

08:00 - 17:00