Søg

Gå ikke glip af vigtig Digital Post fra Københavns Kommune

Mødedato: 22.10.2020, kl. 18:30
Mødested: EnergiCenter Voldparken, Kobbelvænget 65, Fysiklokalet på 1. sal

Henvendelse til Teknik- og Miljøborgmester og Kultur- og Fritidsborgmester om belysning i Husumparken

Se alle bilag

Indstilling

Formanden indstiller, 

  1. at Brønshøj-Husum lokaludvalg tager henvendelsen til Teknik- og Miljøborgmesteren samt Kultur- og Fritidsborgmesteren om belysning i Husumparken til efterretning.

Problemstilling

Forud for cykelturen d. 10. august med Teknik- og Miljøborgmester Ninna Hedeager Olsen, henvendte formanden for Husum Boldklub sig til formand og næstformand for lokaludvalget med ønske om hjælp til at løse udfordringer med belysning af boldbanerne. Husum Boldklub oplever, at de igennem 4 år ikke har kunnet finde en løsning med Københavns Kommune med belysning. Husum Boldklub er rykket op i Danmarksserien, hvilket stiller særlig krav til belysning, ligesom den mangelfulde belysning vanskeliggør sigtbarheden i almindelig fodboldtræning sent om eftermiddagen og om aftenen her i vintermånederne. På cykelturen præsenterede lokaludvalget sagen for Teknik- og Miljøborgmesteren, som ville se på sagen.

I slutningen af september har Husum Boldklub igen henvendt sig til lokaludvalget, da boldklubben endnu ikke har hørt fra forvaltningen. Formanden har derfor sendt en henvendelse herom til Teknik- og Miljøborgmesteren for at minde hende om sagen. Teknik- og Miljøforvaltningen har videresendt henvendelsen til Kultur- og Fritidsforvaltningen, da det er deres ansvarsområde. Derfor har formanden på ny fremsendt en henvendelse om sagen til Kultur- og Fritidsborgmester Franciska Rosenkilde.

 

Løsning

Lokaludvalget tager henvendelserne til efterretning.

 

Videre proces

Sekretariatet har orienteret Husum Boldklub om henvendelserne og orienterer Husum Boldklub, så snart lokaludvalget modtager et svar på henvendelsen.

 

Beslutning

Indstillingen blev taget til efterretning.
Til top