Mødedato: 19.11.2019, kl. 18:30
Mødested: Sundholmsvej 8

Beslutning: Bydelspuljen - ansøgninger november 2019

Indstilling

Formanden for Amager Vest Lokaludvalg indstiller,

  1. at lokaludvalget drøfter og vedtager sit svar til ansøgerne på baggrund af arbejdsgruppernes indstillinger, som fremgår nedenfor.

 

Problemstilling

De fire første ansøgninger (A – D) er til Bydelspuljen 2019, resten (E -L) er til 2020.

Ansøgninger til BYDELSPULJEN 2019

 

A: Giv et bi-hotel i julegave
Ansøgt beløb: 5.000kr. Sagsnummer: 2019-0285092
Åbent hus - kom og byg dit eget bi-hotel – så har du første julegave klar. Foredrag for børn og voksne om hvordan vi gavner forholdene for de vilde bier, både på Amager Fællede og i byen. Sammen kan vi med få midler gøre en stor forskel.

 Ansøger: Mette Frobenius

Samlet budget: 7.800kr.

Indstilling fra arbejdsgruppen for Fysisk planlægning og miljø
Arbejdsgruppen indstiller et tilsagn til projektet. Arbejdsgruppen drøftede hvorvidt lokaludvalget skulle bevilge flere penge således at materialerne blev gratis, da projektet i sidste ende er til gavn for hele byens bier.
Indstilling fra arbejdsgruppen for Børn og unge
Arbejdsgruppen indstiller et tilsagn - og vil foreslå, at ansøger søger om flere penge til materialer så ingen skal give egenbetaling og alle kan lave et flot Bambusbihotel.

 

B: Julearrangementer N.A.B.O. Center Amager
Ansøgt beløb: 10.000kr. Sagsnummer: 2019-0285116
Bryde social isolation og ensomhed i julemåneden, og give borgere med psykisk sårbarhed eller sygdom mulighed for at skabe netværk og opleve fællesskab og glæde sammen med andre i samme situation og evt deres pårørende. Støtte borgere med psykisk sårbarhed til at være aktive i planlægningen og afholdelsen af højtider og andre julearrangementer sammen med frivillige og personale.

Ansøger: N.A.B.O. Center Amager

Samlet budget: 32.000kr.

Indstilling fra arbejdsgruppen for Social, omsorg, sundhed, integration og erhverv
Arbejdsgruppen indstiller et tilsagn, da projektet er en vifte af bredt favnende arrangementer for en af samfundets sårbare grupper.

 

C: Julefest for ældre.
Ansøgt beløb: 29.350kr. Sagsnummer: 2019- 0285171
Projektet er en ensomhedsforebyggende aktivitet målrettet seniorer (65+) i nærområdet, der er uønsket alene. Aktiviteten indeholder en Julefest med velkomst, introduktion/mulighed for netværksdannelse, julemiddag, fællessang og dans. Introduktion til klubtilbud for ældre i Amager Vest med efterfølgende mulighed for netværksdannelse.

Ansøger: Højskolerådet

Samlet budget: 42.450kr.

Indstilling fra arbejdsgruppen for Social, omsorg, sundhed, integration og erhverv:
Arbejdsgruppen indstiller et tilsagn, da det er et netværksskabende initiativ, der åbent for alle ensomme ældre i bydelen.

 

D: Julekoncert for ældre.
Ansøgt beløb: 12.213kr. Sagsnummer: 2019-0285197
Projektet er en ensomhedsforebyggende aktivitet målrettet seniorer (65+) i nærområdet, der er uønsket alene. Aktiviteten indeholder en Julekoncert med velkomst, fællessang og informationer fra frivillige om klubtilbud for ældre i Amager Vest med efterfølgende mulighed for netværksdannelse

Ansøger: Daghøjskolen Peder Lykke centeret

Samlet budget: 14.163kr

Indstilling fra arbejdsgruppen for Social, omsorg, sundhed, integration og erhverv:
Arbejdsgruppen indstiller et tilsagn, da det er et netværksskabende initiativ, der åbent for alle ensomme ældre i bydelen.

 

Ansøgninger til BYDELSPULJEN 2020

 

E: Plantekasser og jordnørderi
Ansøgt beløb: 55.000kr. Sagsnummer: 2019-0285105
Foreningen Byhaven på Sundholm ønsker i fællesskab med Aktivitetscentret Sundholm og deres brugere at lave nye plantekasser til byhaven. I Aktiviteten indgår et læringsperspektiv, hvor vi sammen bliver klogere på jord, jordforbedring og optimal økologisk dyrkning. Aktiviteten vil være åben så andre grønne netværk og interesserede fra lokalområdet også kan være med.

Ansøger: Foreningen ”Byhaven på Sundholm”

Samlet budget:
84.500kr.

Indstilling fra arbejdsgruppen for Fysisk planlægning og miljø
Arbejdsgruppen indstiller at projektet bevilges 50.500 kr. specifikt til plantekasser, da arbejdsgruppen ønsker at støtte det blivende element i bydelen.

Indstilling fra arbejdsgruppen for Social, omsorg, sundhed, integration og erhverv
Arbejdsgruppen indstiller et tilsagn, da det både er et netværksskabende og grønt projekt.

 

F: AmagerGetOn
Ansøgt beløb: 62.500kr. Sagsnummer: 2019-0285125
Ved at afholde festivalen AmarGetOn, der indeholder et væld af aktiviteter på tværs af Amager, vil vi fejre Amagers bidrag til den danske hiphopmusikhistorie. Festivalen vil involvere, informere og aktivere borgerne i Øst og Vest i en mangfoldighed af workshops, lege, kunst, musik og udstillinger i de kommunale huse på Amager.

Ansøger: Kultur S

Samlet budget:
177.000kr.

Indstilling fra arbejdsgruppen for Børn og unge
Arbejdsgruppen indstiller et tilsagn - men ønsker dog et langt mere detaljeret budget og indsigt i billetpriser pr arrangement.

SVAR fra ansøger:

Se det reviderede budget og den reviderede projektbeskrivelse - vedlagt som bilag.

Indstilling fra arbejdsgruppen for Kultur og fritid
Arbejdsgruppen indstiller til videre drøftelse i lokaludvalget, og sender følgende anmodning og spørgsmål til ansøger:

  1. Udspecificeret budget for alle aktiviteter

  2. Udspecificeret budget for posterne PR og diverse

  3. Kan I sikre en forholdsvis ligevægt mellem Øst og Vest i forhold til lokationerne?

SVAR fra ansøger:
1 + 2 Se det reviderede budget og den reviderede projektbeskrivelse - vedlagt som bilag.

3. Vi har bestræbt os på at opnå ligevægt mellem Øst og Vest.

 

G: Loven og Billedet
Ansøgt beløb: 15.700kr. Sagsnummer: 2019-0285150
Med udstillingen Loven og Billedet af Aske Viuff og Niels Christensen, ønsker vi på Arcway Nightland Connector at udforske visse aktuelle retsvidenskabelige problemstillinger. Mere præcist hvordan princippet om lighed for loven og den dømmende magts upartiskhed i stigende grad udfordres af love, der syntes rettet mod specifikke grupper i samfundet.

Ansøger: Arcway Nightlands Connector

Samlet budget: 25.700kr.

Indstilling fra arbejdsgruppen for Kultur og fritid
Arbejdsgruppen indstiller et afslag, da projektet mangler både det borgerinddragende element og lokal forankring.
Arbejdsgruppen finder dog idéen interessant.

Indstilling fra arbejdsgruppen for Social, omsorg, sundhed, integration og erhverv
Arbejdsgruppen indstiller et afslag, da projektet mangler både det borgerinddragende element og lokal forankring.

 

H: Foodsharing/Maduddeling Amager
Ansøgt beløb: 49.500kr. Sagsnummer: 2019-0285162

We aim to reduce food waste in Amager (Vest and Øst) by building a volunteer-based community that collects food surplus from the local

Ansøger: Nordic Community

Samlet budget: 352.500kr.

Indstilling fra arbejdsgruppen for Fysisk planlægning og miljø
Arbejdsgruppen indstiller et tilsagn, da projektet har et anerkendelsesværdigt formål der bidrager til at reducere madspild, men også støtte til nogen af bydelens mest udsatte grupper, som netop er tilstede på Sundholm. Projektet virker desuden realiserbart, da det er etableret 2 andre steder i byen.

Indstilling fra arbejdsgruppen for Social, omsorg, sundhed, integration og erhverv
Arbejdsgruppen indstiller et tilsagn, da det er et projekt, der mindsker madspild og støtter økonomisk hårdt stillede, dertil er det netværksskabende.

 

I: Håndarbejdsklub
Ansøgt beløb: 51.529,50. Sagsnummer: 2019-0285179

Vi vil gerne lave et tilbud på Amager på tværs af nationalitet, kultur, geografi og alder. Et tilbud der samler alle omkring en fælles interesse omkring håndarbejde. Vi håber, vi på den måde kan styrke fællesskab og modvirke ensomhed blandt mange ensomme mennesker på øen.

 

Ansøger: Anita Bundgaard Müller Johansen og Githa Due

Samlet budget: 51.529,5 kr.

Indstilling fra arbejdsgruppen for Social, omsorg, sundhed, integration og erhverv
Arbejdsgruppen indstiller til videre drøftelse til lokaludvalget.

Indstilling fra arbejdsgruppen for Kultur og fritid
Arbejdsgruppen indstiller et tilsagn, med forbehold for at ansøger får tilsagn fr menighedsrådet midlerne bliver brugt i 2019 og at symaskinerne tilhører Solvang Kirke, hvis projektet ophører.

Følgende spørgsmål til ansøger:

  1. Hvordan driver ansøger projektet videre efter at materialet er slut?

  2. Har I fået bekræftelse fra Solvang Kirkes menighedsråd om brug af kirkens lokaler?

SVAR fra ansøger:

1) Ideen bag håndarbejdsklubben er at folk selv tager materialer med. Vi har så symaskinerne, tråd, nåle osv. som tilbuddet viser. 

Vi bor i et område, hvorfra brugerne fortrinsvis vil komme fra. Dette er sårbare mennesker, hvor mange kommer fra anden etnisk baggrund, ensomme enlige, ældre eller måske psykisk syge. Mange etniske kvinder har ikke egne penge, men manden styrer det hele og derfor kan de have svært ved at få penge, til at bruge i klubben, hvis vi opkræver en form for brugerbetaling. Vi tror dog på, at en lille betaling for kaffe og te kan lade sig gøre og vi kan skiftes til at tage kage med. På den måde kan vi få opbygget en kasse til indkøb af nyt materiale som tråd, nåle osv. Vi må desværre indrømme, at vi glemte at ansøge om kontanter til disse løbende indkøb. Og da vi opdagede det, var det for sent at rette vores ansøgning. Vi kan ikke på nuværende tidspunkt etablere klubben, som en forening, da det kræver betalende medlemmer, generalforsamling, men vil selvfølgelig se på muligheden hen ad vejen. 

Vedr. maskinerne: Vi ved, at AOF aftenskole bruger samme maskiner og det skyldes de er meget solide. Hos AOF kører de ca 5 gange om ugen i 3 timer i mange år. I butikken spurgte vi om en serviceaftale, som omfatter rensning og smørelse af maskinerne, som normalt sker en gang om året. Dette skulle ikke være nødvendigt med disse maskiner. Butikken mener at først efter 2-3 år er service nødvendig. 

2) P.g.a. sygdom og ferie har kirkens møder været udsat, men vi hører kun positive meldinger fra folk i kirken. Vi har dog en mulighed gennem Partnerskabet, at bruge et beboerlokale i Dyvekevænget, da det bliver ledigt i januar. Vi mener dog stadig, at kirken er det bedste sted pga tryghed hos de ældre og transportmulighederne for dem der komme udefra Urbanplan området. 

Hvis det kan være en hjælp vil vi gerne komme og klarlægge eventuelle spørgsmål og vi er åbne for forslag til forbedringer. 

 

J: Amager Børnemusikfestival 2020
Ansøgt beløb: 40.000kr. Sagsnummer: 2019-0285186

Amager Børnemusikfestival præsenterer i uge 7 børn og deres voksne for koncerter, lydinstallationer og musikalske workshops af høj kvalitet. Vi garanterer koncerter for alle aldersgrupper i et væld af forskellige genrer, ligesom der bliver rig mulighed for at prøve kræfter med musikken selv. Vi vægter fællesskabet omkring musikken og koncerten højt.

Ansøger: Kultur S og Teater ZeBu

Samlet budget: 280.400kr.

Indstilling fra arbejdsgruppen for Børn og unge
Arbejdsgruppen indstiller et tilsagn. 

Men har følgende spørgsmål til ansøger: 

  1. Hvad er billetpriserne?

  2. Hvordan er der taget hensyn til ressourcesvage familier? 

Indstilling fra arbejdsgruppen for Kultur og fritid
Arbejdsgruppen indstiller til afslag, indtil ansøger har svaret på spørgsmålene nedenfor. Arbejdsgruppen undrer sig over, at mange af spørgsmålene også blev stillet i 2017 og i 2018, og alligevel har ansøger ikke taget højde for dem i den aktuelle ansøgning.

Arbejdsgruppen har sendt følgende spørgsmål til ansøger:

  • Antal koncerter og workshops?

  • Hvor mange workshopsaftaler er indgået?

  • Bliver workshopsene afholdt i Amager Vest?

  • Uddybe alle udgiftsposter, der er over 10.000kr

  • Billetpris?

  • Hvordan estimerer i billetindtægten?

  • Hvad gør I for at inddrage frivillige i projektet?

  • Salg af drikkevarer – indgår det i budget?

SVAR fra ansøger:

Hermed svar på jeres spørgsmål – meget af det er jo anslået, da vi endnu ikke er så langt i planlægningen. Jeg kan forstå at arbejdsgruppen i Lokaludvalget synes vi burde vide at vi skal svare på disse ting, mens vi finder det svært at være specifikke på nuværende tidspunkt i processen og ikke kan se det som et krav i ansøgningsproceduren.

Måske skal jeg og et par kollegaer komme forbi næste gang den pågældende arbejdsgruppe er samlet så vi kan snakke os ind på hvordan vi arbejder med de festivaler vi afholder og finde ud af hvad det er lokaludvalget søger at sikre sig med de specifikke spørgsmål. For på den måde at kunne søge og behandle ansøgninger mere optimalt. Kunne det være en ide?

  • Antal koncerter og workshops? Ca 18 koncerter og 15 workshops (Tal for 2019: 18 koncerter, 17 workshops)
  • Hvor mange workshopsaftaler er indgået? Ingen, vi venter og finder noget, der passer til koncerterne
  • Bliver workshopsene afholdt i Amager Vest? Nogle af dem vil vi forsøge at afholde i Amager Vest – det er typisk plads og funktionalitet i de pågældende huse, der afgør hvor en workshop vil være geografisk placeret
  • Uddybe alle udgiftsposter, der er over 10.000kr. Alle poster er cirka og baserer sig på skøn. Honorarer: honorarer af forskellig størrelse til musikere. Markedsføring/PR: Tryk af store byrumsplakater 10000 kr, programmer 10000 kr, plakater 5000, distribution 5000, annoncering SoMe 2000, andet tryk; banner, balloner, t-shirts 8000. Produktionsudgifter: Til sikkerheds-, garderobe- og billetpersonale i Amager Bio + det løse. Lydinstallationer: Kunstnerhonorarer. Workshophonorarer: Workshops og materialer
  • Billetpris? Mellem 0 og 120 (De fleste koncerter koster 40 kr, enkelte 120 ex Wafandekoncerten i Amager Bio og koncerter med fællesspisning for voksne, koncerter med fællesspisning koster 60 for børn)
  • Hvordan estimerer i billetindtægten? Vi ser på de seneste års indtægt og holder det sammen med et overslag over forventede koncerter og spillesteder
  • Hvad gør I for at inddrage frivillige i projektet? Vi forsøger at inddrage frivillige gennem andre organisationer, så ex Røde Kors og Mødrehjælpens frivillige inviteres til at hjælpe os med at finde frem til udsatte familier og evt følges med dem til vores arrangementer. Udfordringen med frivillige til afvikling er at vi altid skal indhente børneattester og at mange af vores huse er så specialiserede at personalet alligevel er til rådighed.
  • Salg af drikkevarer – indgår det i budget? Nej, eneste salg er mig bekendt den ene koncert i Amager Bio og kaffeautomaten i Børnekulturhus Ama’r. Kulturhus Islands Brygge har forpagtet cafeen i deres hus ud. Indtægt af drikkevarer i forbindelse med cafeaften er med til at dække det underskud der ofte er på maden ( som er holdt ude af dette budget)

 

K: Amager Lyser
Ansøgt beløb:   75.000 kr. Sagsnummer: 2019-0285206
I forbindelse med Cph Light Festival i februar 2020 vil vi skabe en sammenhængende lyskunstrute på Amager med op til 10 unikke værker.  Med et lyskort i hånden kan lokale beboere og lysgængere på besøg i området opdage nye sider af Amager ved at følge en lyskunstvandretur gennem bydelen. Både kendte og ukendte bygninger, pladser, torve og bassiner bliver gentænkt, oplyst og genopdaget.

Ansøger: Kultur S

Samlet budget:    255.000kr.

Indstilling fra arbejdsgruppen for Fysisk planlægning og miljø:
Arbejdsgruppen indstiller beslutning til drøftelse i lokaludvalget, da arbejdsgruppen på den ene side anerkender det positive i, at bydelens borgere med lyskunsten inviteres til at gå på opdagelse i bydelen, på den anden side har lokaludvalget af flere omgange støtte lyskunst i bydelen og undrer sig over om ansøger denne gang vil tilføre bydelen noget nyt.

Indstilling fra arbejdsgruppen for Kultur og fritid:
Arbejdsgruppen indstiller et tilsagn, med forbehold for at lokaludvalget kan godkende et udspecificeret budget.

Arbejdsgruppen har sendt følgende spørgsmål til ansøger:

  1. Alle tre udgiftsposter bedes udspecificeret

  2. Har I en plan om hvad der sker med materialerne og kunstværkerne efter lysfesten?

SVAR fra ansøger:

1. Vi har i øjeblikket skitser og/eller materialeoversigt for 5 af værkerne på ruten. Det er derfor kun muligt på nuværende tidspunkt at udspecificere ca. halvdelen af de forventede udgifter til Amager Lyser. Såfremt vi får midler til at realisere værker på alle lokationer, kan vi eftersende specificerede budgetter på alle værker.

Udgifter eks. moms

 

Materialer til lyskunstværkerne ’Formation’, ’Ghost Train’, Lysprojektioner i Havneparken samt i vinduerne i Kulturhuset Islands Brygge og selvlysende gavlmaleri v. Sundholmsvej.

  • 350 m metalbånd: 20.000 kr. (Formation)

     

  • 7-8 metalrammer: 3.000 (Formation)

     

  • Leje af 4 indendørs projektorer: 8000 kr. for hele perioden (Lysprojektioner i kulturhusets vinduer)

     

  • Leje af 1 udendørsprojektor: 10.000 kr. (Lysprojektioner uden for kulturhuset).

     

  • Leje af lukket trailer til montering af udendørs projektor: 2.700 kr. (Lysprojektioner uden for kulturhuset)

     

  • 4 x Lærreder til projektioner: 1000 kr. (projektioner i kulturhusets vinduer)

57.000 kr. til resterende værker på ruten.

100.000 kr.

Lys (lyskilder, armatur, kabling mm.):

  • 200 m. LED lys: 25.000 kr. (Ghost Train)

     

  • 10 rødfilter lamper 1800 kr. (projektion på metalkonstruktion mellem Havneparken og Kulturhuset Islands Brygge).

     

  • 20 lyspærer: 10.000 kr. (Formation)

     

  • 200 meter kabler: 3000 kr. (Formation og Ghost Train)

     

  • 4 UV-lamper til gavlmaleri: 5000 kr. (Selvlysende Gavlmaleri på Sundholmsvej)

55.200 kr. til de resterende værker på ruten.

100.000 kr.

Montering:
Leje af saxlift i 7 dage: 20.000 kr.
Hyre en smed og tømrer til at montere værkerne: 20. 000 kr. (Til værket Formation og belysning af metalkonstruktion mellem Havneparken og Kulturhuset). 15.000 til resterende værker på ruten.

 

 

 

55.000 kr.

’Formation’, ’Ghost Train’, Lysprojektioner i Havneparken samt i vinduerne i Kulturhuset Islands Brygge og selvlysende gavlmaleri v. Sundholmsvej.

 

127.800

Resterende værker

127.200

I alt

255.000 kr.

 

2. Vi vil for så vidt muligt søge at give de enkelte værker et liv efter festivalen ved at genbruge materialer i andre konstellationer eller gemme dem til næste års festival, hvor vi kan tilbyde kunstnere at låne f.eks. lamper, kabling, lærreder og andre materialer til nye installationer i byrummet. 

Eksempler:

Værket Formation bygges af lange perforerede metalbånd, der kommer til at bølge langs toppen af den gamle pakhus-mur i Havneparken. Området ved siden af muren er allokeret til lokalrådets miljøprojekt Spiren, hvor visionen er at skabe et grønt, levende og interaktivt mødested med minibyhaver og formidling af bl.a. bæredygtig fødevareproduktion. Spiren er et samarbejde mellem Susse Stuhr fra Islands Brygges Lokalråd og Foreningen Skolehaven Islands Brygge. Vi har været i dialog med Susse om mulighederne for at genbruge materialerne fra Formation til Spiren. Kunstnerteamet bag Formation foreslår, at værket omformes til plantekasser med lamper eller til espalierer, hvor planter kan vokse op, og Susse Stuhr har været positiv overfor idéerne.

Et andet eksempel er værket Ghost Train, som består af ca. 70 m LEDlys, der skal placeres i jernbanesporene langs havnefronten. Efter lysfestivalen vil kulturhuset gerne opbevare LEDlysene, så de evt. kan benyttes igen næste år eller lånes ud til andre begivenheder, der arrangeres af aktører i lokalområdet på Islands Brygge. 

 

L: Liv i Sundby - Forårsprogram 2020
Ansøgt beløb: 65.000kr. Sagsnummer: 2019-0285212
Kulturforeningen Liv i Sundby, som har hjemsted på Solvang Bibliotek, har til formål at tilbyde kulturelle arrangementer i bred forstand for alle aldersgrupper. Programmerne indeholder bl.a. foredrag, musikarrangementer, børneteaterforestillinger og ture. Foreningen drives især af frivillige, og alle, der lægger hus til foreningens arrangementer, gør det gratis.   

Ansøger: Kultur S

Samlet budget: 96.200kr.

 Indstilling fra arbejdsgruppen for Børn og unge:
Arbejdsgruppen indstiller til en drøftelse af, hvorvidt LiS’ arrangementer lever op til netværksskabende, fællesskabsfremmende eller demokratiunderstøttende aktiviteter - eller om det mere er af folkeoplysende karakter. 

Og om arrangementer udenfor bydelen (politigården og Sct hans hospital) er noget vi støtter? 

 Arbejdsgruppen har sendt følgende spørgsmål til ansøger:

1. Kan I sende en udspecificering af billetpriser for hvert arrangement?

SVAR fra ansøger:

Liv i Sundby har ikke tænkt sig at ændre på entrepriserne i programmet for foråret 2020 i forhold til tidligere. 

Normalt tager vi for de fleste arrangementer 50 kr. for ikke-medlemmer og 30 kr. for medlemmer af Liv i Sundby.

For de to arrangementer, som laves i samarbejde med Foreningshuset, tager vi 40 kr. for alle. 

Småbørnsarrangementet om normerne tager vi 30 kr. pr. deltager for. 

De tre børneteaterforestillinger koster 30 kr. pr. deltager og laves i samarbejde med Solvang Bibliotek, som betaler forestillingerne og efterfølgende sender Liv i Sundby en faktura på halvdelen af udgiften.

Workshoparrangementet med Maria og Jezus er gratis for deltagerne.

Samtidig vil vi fortælle, at vi til arrangementet om OL2020 har måttet erstatte Henrik Liniger fra DR Sport med Morten Ankerdal fra TV2.

Indstilling fra arbejdsgruppen for Kultur og fritid:
Arbejdsgruppen indstiller et tilsagn. Projektet er i høj grad lokalt forankret, netværksskabende og profilerende for bydelen.

Indstilling fra arbejdsgruppen for Social, omsorg, sundhed, integration og erhverv:
Indstiller et tilsagn, da det er socialt samlende aktiviteter, der bringer sammenhold og dialog til lokalområdet.

Løsning

At lokaludvalget drøfter og vedtager sit svar til ansøgerne på baggrund af arbejdsgruppernes indstillinger.

 

Økonomi

Lokaludvalgets bevillinger til de enkelte ansøgere uddeles som underskudsgaranti fra Bydelspuljen.

Videre proces

 

Beslutning

A: Ansøgningen Giv et bi-hotel i julegave fik bevilget 7.800 kr. fordi lokaludvalget synes, at projektet med understøttelse af flora og fauna i bydelen er så gavnligt at det bør vare gratis for deltagerne at lave julegaverne.

B: Ansøgningen Julearrangementer N.A.B.O. Center Amager fik under afstemning bevilget 10.000 kr.

Følgende stemte for:
Ulla Støvelbæk, Nete Skøtt, Erhardt Franzen, Berit Bro, Nick Vikander, Uffe Meulengracht, Andreas Petersen, Anders Bo Nielsen, Arne Bjørn Nielsen, Benjamin Lausten, Lasse Vogel, Steen Höier, Kresten Thomsen.

Imod:
Robert Nielsen,

Undlod:
Thomas Kellberg, Dorthe Pedersen, Mark Grey,

C: Steen Höier erklærer sig inhabil under behandlingen af dette punkt.

Ansøgningen Julefest for ældre fik bevilget 29.350 kr.

D: Steen Höier erklærer sig inhabil under behandlingen af dette punkt.

Ansøgningen Julekoncert for ældre fik bevilget 12.213 kr.

E: Ansøgningen Plantekasser og jordnørderi fik bevilget 55.000 kr.

F: Ansøgningen AmagerGetOn fik bevilget 69.913 kr.

G: Ansøgningen Loven og Billedet fik afslag på ansøgningen med den begrundelse, at projektet mangler både det borgerinddragende element og lokal forankring.

H: Ansøgningen Foodsharing/Maduddeling Amager fik bevilget 49.500 kr.

I: Ansøgningen Håndarbejdsklub fik bevilget 51.529,50 kr. under forudsætning af Solvang Kirke giver tilsagn til brug af lokalerne og indvilger i at tage imod symaskinerne i det tilfælde at projektet ophører.

J: Ansøgningen Amager Børnemusikfestival fik under afstemning bevilget 40.000 kr.

Følgende stemte for:
Ulla Støvelbæk, Berit Bro, Nick Vikander, Uffe Meulengracht, Anders Bo Nielsen, Benjamin Lausten, Kresten Thomsen.

Imod:
Nete Skøtt, Erhardt Franzen, Arne Bjørn Nielsen, Lasse Vogel, Robert Nielsen, Steen Höier

Undlod:
Thomas Kellberg, Dorthe Pedersen, Andreas Petersen, Mark Grey.

K: Ansøgningen Amager Lyser fik under afstemning bevilget 75.000 kr.

Følgende stemte for:
Ulla Støvelbæk, Nete Skøtt, Erhardt Franzen, Berit Bro, Nick Vikander, Uffe Meulengracht,  Arne Bjørn Nielsen, Mark Grey, Benjamin Lausten, Lasse Vogel, Robert Nielsen, Steen Höier,

Imod:
Dorthe Pedersen, Anders Bo Nielsen, Kresten Thomsen.

Undlod:
Thomas Kellberg, Andreas Petersen,

L: Ansøgningen Liv i Sundby - Forårsprogram 2020 fik bevilget 65.000 kr.

 

 

Til top