Søg

Digital Post fra offentlige myndigheder

Du har med ny Digital Post flere muligheder for at modtage din post fra offentlige myndigheder.

Pleje- og aktivitetscentre

Støtte til musikalske aktiviteter på pleje- og aktivitetscentre

Her på siden kan I som pleje- eller aktivitetscenter finde oplysninger om muligheder for støtte til musikalske aktiviteter, herunder navne og beskrivelser på musikere, der er blevet godkendt af Københavns Musikudvalg.

I finder også det indberetningsskema, I skal anvende, efter en koncert har været afholdt hos jer.

 

Liste over musikere

For at gøre det lettere har Københavns Musikudvalg lavet en liste over professionelle musikere og bands, som repræsenterer forskellige genrer. I finder listen over musikere længere nede på siden. 

Det er en forudsætning, at musikerne I hyrer, er professionelle. For at gøre det lettere har Københavns Musikudvalg udarbejdet en liste over professionelle musikere indenfor genrer. Alle musikere og bands på listen er blevet orienteret om, at de selv skal medbringe alt udstyr, fx. lydudstyr, instrumenter m.v.

OBS: 1 klip svarer til et musikerhonorar.

 

Efter koncerten

Efter koncerten skal I sammen med musikerne udfylde det indberetningsskema der ligger nederst på siden. Skemaet skal sendes til Line Sofie Gluud pr. mail til lf9y@kk.dk

Musikerne indsender en faktura til Kultur- og fritidsforvaltningen. Når fakturaen er modtaget vil honoraret til musikerne blive udbetalt.

Lønnen svarer til DMFs minimumstarif der reguleres hvert år den 1. april. (minimumstariffen er fra 1/4- 2022-31/3-2023 på 2.247,74 kr.)

Dokumenter

Liste over godkendte musikere og bands

Kontakt

Tilskud - Rådhuspladsen 1

Tilskud

Rådhuspladsen 1

1550 København V
Line Sofie Gluud

Line Sofie Gluud

Rådhuspladsen 1

1550 København V
Bettina Skaaning

Bettina Skaaning

Rådhuspladsen 1

1550 København V