Søg

Pleje- og aktivitetscentre

Støtte til musikalske aktiviteter på pleje- og aktivitetscentre

Her på siden kan I som pleje- eller aktivitetscenter finde oplysninger om muligheder for støtte til musikalske aktiviteter, herunder navne og beskrivelser på musikere, der er blevet godkendt af Københavns Musikudvalg.

I finder også det indberetningsskema, I skal anvende, efter en koncert har været afholdt hos jer.

Liste over musikere

For at gøre det lettere har Københavns Musikudvalg lavet en liste over professionelle musikere og bands, som repræsenterer forskellige genrer. Listen findes nederst på siden.

Det er en forudsætning, at musikerne I hyrer, er professionelle. For at gøre det lettere har Københavns Musikudvalg udarbejdet en liste over professionelle musikere indenfor genrer. Alle musikere og bands på listen er blevet orienteret om, at de selv skal medbringe alt udstyr, fx. lydudstyr, instrumenter m.v.

OBS: 1 klip svarer til ét musikerhonorar.

Efter koncerten

Efter koncerten skal I sammen med musikerne udfylde det indberetningsskema der ligger nederst på siden. Skemaet skal sendes til Line Sofie Gluud pr. mail til lf9y@kk.dk

Musikerne indsender en faktura til Kultur- og fritidsforvaltningen. Når fakturaen er modtaget vil honoraret til musikerne blive udbetalt.

Lønnen svarer til DMFs minimumstarif der reguleres hvert år den 1. april. (minimumstariffen er fra 1/4- 2022-31/3-2023 på 2.247,74 kr.)

Musikerlisten 2023

Dokumenter

Kontakt

Fagudvalg og Legater

Line Sofie Gluud

Line Sofie Gluud