Søg

Pleje- og aktivitetscentre

Støtte til musikalske aktiviteter på pleje- og aktivitetscentre

Her på siden kan I som pleje- eller aktivitetscenter finde oplysninger om muligheder for støtte til musikalske aktiviteter, herunder navne og beskrivelser på musikere, der er blevet godkendt af Københavns Musikudvalg.

I finder også det indberetningsskema, I skal anvende, efter en koncert har været afholdt hos jer.

 

Liste over musikere

For at gøre det lettere har Københavns Musikudvalg lavet en liste over professionelle musikere og bands, som repræsenterer forskellige genrer. I finder listen over musikere længere nede på siden. 

Det er en forudsætning, at musikerne I hyrer, er professionelle. For at gøre det lettere har Københavns Musikudvalg udarbejdet en liste over professionelle musikere indenfor genrer. Alle musikere og bands på listen er blevet orienteret om, at de selv skal medbringe alt udstyr, fx. lydudstyr, instrumenter m.v.

OBS: 1 klip svarer til et musikerhonorar.

 

Efter koncerten

Efter koncerten skal I sammen med musikerne udfylde det indberetningsskema der ligger nederst på siden. Skemaet skal sendes til Tahaira Mahmood pr. mail til hg9v@kk.dk

Musikerne indsender en faktura til Kultur- og fritidsforvaltningen. Når fakturaen er modtaget vil  Sekretariat og Byudvikling udbetale honoraret til musikerne.

Lønnen svarer til DMFs minimumstarif der reguleres hvert år den 1. april. (minimumstariffen er fra 1/4- 2021-31/3-2022 på 2.195,06 kr.)

Dokumenter

Liste over godkendte musikere og bands

Kontakt

Tahaira Mahmood

Tahaira Mahmood

Rådhuspladsen 1

1550 København V
Tilskud

Tilskud

Rådhuspladsen 1

1550 København V