Grib København

Grib København er et forløb, som fokuserer på deltagernes sociale netværk, kompetencer og giver styrket ejerskab for eget liv.

I Grib København tager vi altid udgangspunkt i dine idéer og ønsker for livet. Du vil opleve at forløbet har to formål. For det første at forbedre din dagligdag og livssituation. Og for det andet, at du får adgang til meningsfulde aktiviteter, relationer og fællesskaber i København. 

I Grib København vil du møde medarbejdere der bruger deres faglige og personlige erfaringer. De bliver bragt i spil i samarbejdet med dig. 

Du kan ansøge om et forløb i Grib København, hvis du er københavner og du:

  • Har en oplevelse af en hverdag med udfordringer, både psykisk og socialt, og du har svært ved at se hvilke skridt du skal tage for at ændre din livssituation
  • Har et stort ønske om meningsfulde aktiviteter i hverdagen, men har brug for inspiration og nye ideer til at komme i gang
  • Føler dig ensom, men har lyst til at møde andre mennesker og stifte nye bekendtskaber
  • Søger input til at skabe den ønskede forandring i dit liv 
  • Ønsker et kort forløb, hvor dialogen er grundlaget for, at du i samarbejde med medarbejderne i Grib København kan forbinde dig til præcis det du har brug for og ønsker at arbejde videre med

Vi har erfaring med, at du som deltager efter et forløb i Grib København:

  • Har fået mulighed for at undersøge hvilke fællesskaber du gerne vil være en del af. For både i fællesskabet og mødet med det enkelte menneske henter vi inspiration, ny viden og får adgang til nye selvindsigter.
  • Kan få øje på det, der er vigtigst for dig og det du er motiveret til at bygge videre på i dit liv. Du kan finde ind til et ønske eller en drøm, der var blevet glemt. Uanset hvad, vil det være DIN rejse mod et liv, der giver mening for DIG. 

Du skal visiteres til Grib København

Grib København er et tilbud efter servicelovens §82 a, b og d. 

Kontakt Grib København

Grib København

Griffenfeldsgade 44

2200 København N