Bliv dagplejer og få frihed på fuldtid

Vil du arbejde med børn og have en fleksibel hverdag med din egen dagsorden? Bliv dagplejer i Københavns Kommune.

Hvorfor have andre til at dirigere rundt med dig, når du kan få friheden til at tilrettelægge din arbejdsdag, så den hænger bedre sammen for dig? Du får et ansvarsfuldt og givende job, hvor du skaber et sundt og lærende miljø for det allervigtigste - nemlig vores børn. Og det er op til dig, hvad du vil lave med børnene. Skal I være ude eller inde? I skoven eller på legepladsen?

Uddannelse, vejledning og netværk

Som dagplejer får du en dynamisk, spændende og moderne arbejdsplads, hvor du indgår i et socialt og fagligt fællesskab med andre dagplejerkolleger. Fx bliver du tilknyttet en 'legestuegruppe', hvor du en dag om ugen mødes med andre dagplejere. Du får løbende uddannelse på kurser.

Gennem samarbejdet med den tilsynsførende dagplejepædagog får du støtte og vejledning i det faglige og praktiske, så du er godt rustet til at klare pasningein af børnene og samarbejdet med forældrene.

Dagplejen har ansatte med vidt forskellige uddannelsesmæssige baggrunde. Bl.a. kontoruddannede, ufaglærte, pædagoger, jordemødre, butiksassistenter osv. 

Attraktiv arbejdsplads

Dagplejen er en attraktiv arbejdsplads, som Københavns Kommune prioriterer højt. Selvom en undersøgelse viser, at 99 % af dagplejerne er tilfredse med jobbet, gør kommunen fortsat en stor indsats for at bibeholde Dagplejen, som et godt sted at være og en arbejdsplads, hvor arbejdesliv og privatliv skal hænge godt sammen.

Kontakt