Bekymret for en medborger

Nogle gange kan en henvendelse fra en bekymret nabo netop være det, der gør, at en borger eller en familie får den hjælp, der er brug for.

Bekymret for et barns udvikling eller trivsel

Er du bekymret for et barns eller en ungs trivsel, udvikling eller sikkerhed så har du pligt til at underrette kommunen. Læs mere om hvordan du kan underrette kommunen.

Bekymring om radikalisering

Hvis du har kendskab til en, der flirter med voldelige, ekstremt religiøse, fascistiske eller nazistiske grupper, er der hjælp at hente. Læs om rådgivning og støtte til pårørende til borgere i risiko for radikalisering.

Isolerede og ensomme borgere

Er du tæt på en person, der har brug for ekstra støtte til at få hverdagen til at hænge bedre sammen? Eller kender du en person, som isolerer sig fra omverdenen? Så kan en støttekontaktperson måske være en del af løsningen.

Læs mere om støttekontaktpersonindsatsen eller kontakt Borgercenter Voksne - du finder kontaktoplysninger nederst på denne side.

Hjemløse og misbrugere

Københavns kommune har et opsøgende team, som tager sig af hjemløse, misbrugere og andre, der i perioder lever på gaden. Du kan kontakte kommunens hjemløseenhed, hvis du er bekymret for en hjemløs medborger i dit nærmiljø. Kontakt Hjemløseenheden på 33174122. Uden for Hjemløseenhedens åbningstider kan du altid ringe til den sociale døgnvagt på 33173333 eller ring 112 og spørg efter Sociolancen.

 

Kontakt

+45 33 17 29 29