Frivillig - kultur, sport og events

  • Bliv frivillig på festivaler og events, når du har tid og lyst
Har du lyst til at være frivillig på kultur-, fritids- eller idrætsområdet? Eller har du en drøm om at skabe kultur og oplevelser for andre?

Så kan du tage kontakt til et af byens kulturhuse, spillesteder, dit lokale bibliotek, idrætsanlæg eller svømmehal og forhøre dig om mulighederne. De fleste steder inviterer løbende nye frivillige og kulturskabere indenfor. Kultur- og fritidslivet løftes i høj grad af frivillige kræfter, og der vil derfor helt sikkert være et sted, der har brug for dig. 

Her kan du finde aktuelle aktiviteter, som du kan blive del af.

Eventfrivillig - når du har tid og lyst

Er du til festivaler og events, kan du melde dig ind i frivilligkorpset Cph Volunteers. Korpset deltager i Chokoladefestival, Copenhagen Jazz Festival, Copenhagen Fashion Festival, Post Danmark Rundt, DM i Halvmaraton, Historiske Dage og mange, mange flere spændende events. Cph Volunteers drives af Københavns Kommune for at støtte event- og festivalarrangører i byen.

Bliv frivillig FritidsGuide

FritidsGuiderne KBH hjælper børn og unge i udsatte byområder med at komme i gang med en fritidsaktivitet. Som frivillig FritidsGuide er du brobygger til foreningslivet i København ved at følge børn og familier til fritidsaktiviteter og hjælpe med det praktiske f.eks. indmeldelse og om at søge økonomisk støtte til kontingent og udstyr.

Kontakt