Du er her

Bispebjerg Kirkegård i Nordvest

  • Avnbøgallé på Bispebjerg Kirkegård
Nordvests smukkeste alléer og landets største fællesgrav. Velkommen på Bispebjerg Kirkegård.

Åbningstider

Bispebjerg Kirkegård er åben fra klokken 7.00 til 22.00 i sommerhalvåret (april-september) og fra klokken 7.00 til 19.00 i vinterhalvåret (oktober-marts).

Bispebjerg Kirkegårds ekspeditionskontor, der ligger lige til højre inden for hovedindgangen på Frederiksborgvej 125, er åbent hverdage fra klokken 9.00 til 14.00.

Kirsebæralléen på Bispebjerg Kirkegård

I april måned blomstrer de smukke kirsebærtræer på Bispebjerg Kirkegård og alléen omdannes til en smuk, lyserød blomstertunnel. 

Det forventes at op mod 150.000 københavnere og turister lægger vejen forbi alléen. Det sætter de normale forhold på kirkegården under pres og derfor sætter Københavns kommune ind med ekstra toiletter, flere affaldskurve og øget skiltning til de mange kirsebærgæster. 

Når du færdes på kirkegården er det vigtigt, at du tager hensyn og husker på, at det stadig er en kirkegård med aktive gravhandlinger og pårørende, som er i sorg.

Kirsebæralléen strækker sig fra Søndre Kapel og mod Støvnæs Allé.
Orienter dig på kortet over Bispebjerg Kirkegård.

Bemærk at det ikke er tilladt med gadesalg på kirkegården. 

Københavns mest brugte kirkegård

Bispebjerg Kirkegård er et dejligt sted at gå tur. Med sine 43 hektar inviterer den også til, at man tager cyklen med. Alle er velkomne på kirkegården, men du skal selvfølgelig tage hensyn til, at det er Københavns mest benyttede gravplads, du færdes på. 

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.