Mødedato: 30.04.2014, kl. 17:30
Mødested: ---

Kvarterplan for Områdefornyelse Indre Nørrebro

Indstilling og beslutning

Forkvinden indstiller til Nørrebro Lokaludvalg,

  1. At Lokaludvalget diskuterer udkast til kvarterplanen for Indre Nørrebro Områdefornyelse og bemyndiger ad-hoc gruppen for kvarterplanen til at skrive en udtalelse på baggrund af diskussionen.

Problemstilling

Områdefornyelsen på Indre Nørrebro er ved at afslutte arbejdet med at udforme Kvarterplanen for de kommende seks års arbejde i kvarteret. Kvarterplanen skal godkendes af Borgerrepræsentationen og Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter i løbet af 2014. På Lokaludvalgets møde i marts 2014 fortalte Områdefornyelsen om de fem overordnede indsatser, visionen og den måde Områdefornyelsen, ønsker at arbejde i kvarteret. På samme møde blev Anoir Hassouni og Jonas Jonsen valgt til at repræsentere Lokaludvalget i Områdefornyelsens styregruppe, og en ad-hoc gruppe, bestående af interesserede Lokaludvalgsmedlemmer, blev valgt til at følge processen på nærmere hold. Mette Prag har sidenhen mødtes med gruppen for at diskutere indholdet af Kvarterplanen. Ad-hoc gruppen vender hurtigst muligt tilbage til Områdefornyelsen med en skriftlig udtalelse - senest fredag den 9. maj 2014.

Områdefornyelsen har de seneste måneder været i tæt dialog med lokale beboere og aktører om udviklingen af kvarteret og der er nu nedsat en lokal styregruppe. Det er på baggrund af denne dialog med beboere og centrale aktører og i dialog med Københavns kommunes forvaltninger, at Kvarterplanen er blevet udarbejdet.

Det forventes, at der sker mindre rettelser frem mod deadline medio maj. I den efterfølgende politiske proces i Borgerrepræsentationen og Ministeriet kan der komme forskellige mindre tilføjelser.

Løsning

Lokaludvalget diskuterer udkast til kvarterplanen for Indre Nørrebro Områdefornyelse og bemyndiger ad-hoc gruppen for kvarterplanen til at skrive en udtalelse på baggrund af diskussionen.

Beslutning

Lokaludvalget bemyndigede ad-hoc gruppen for kvarterplanen til at skrive en udtalelse på baggrund af diskussionen i Lokaludvalget.
Til top