Ud af kriminalitet

Få hjælp til at lægge kriminalitet bag dig og få et bedre liv

Er du over 18 år, og vil du gerne ud af kriminalitet, kan du få hjælp i Enheden for Kriminalpræventive Indsatser (EKI). Vi hjælper dig hen mod et liv, hvor du selv bestemmer, hvad der skal ske.

Vi arbejder hver dag med mennesker, som er involveret i kriminalitet. Vi ved derfor, at der er både fordele og ulemper ved det kriminelle liv, og at det kan være svært at forestille sig en anden tilværelse.

Vi har set forandringen ske, når mennesker finder ud af hvem og hvad, der betyder noget i deres liv.

Mange drømmer om et almindeligt liv med fast arbejde og familie. Vi kan hjælpe dig med at lægge et liv med konstant hovedpine, ondt i maven, stress og usikkerhed bag dig til fordel for et liv, du selv vælger.

Sådan kommer du videre

I samarbejde med dig undersøger vi, hvad der fungerer, og hvad der er vanskeligt i dit liv. Vi har en stor viden om kriminalitet og ved, hvilke områder af livet, der skal arbejdes med for at komme ud af kriminalitet.

Du vil blive tilknyttet et team af to til tre vejledere, som du mødes med ugentligt. Sammen lægger I en plan for, hvordan du skal nå dine mål.

Dine vejledere kan hjælpe dig med at finde de tilbud i kommunen, som er relevante for dig. I vil arbejde sammen for at finde ud af, hvad dit liv i fremtiden skal indeholde.

Vi vil give dig rammerne for at få større klarhed over dine ønsker og mere kontrol over dit eget liv (eksempelvis i form af start på job, uddannelse, fritidsaktiviteter, greb om økonomi og hjælp til at komme ud af misbrug). Målet er, at du finder ud af, hvad du vil med dit liv. Har du svært ved at tilpasse dig kommunens normale sociale system, kan du få et forløb, der er tilpasset dig, og som giver dig tæt kontakt, mens du kommer ud af kriminalitet.

Vil du høre mere, så ring til os på tlf: 2169 4395 eller skriv til os via e-mail.  Du må meget gerne udfylde og sende henvendelsesskemaet til os. Hent henvendelsesskema nedenfor på denne side under dokumenter. Du finder e-mailadressen ved at klikke på kontaktformularen nederst på siden.

Du kan se, hvad andre siger om forløbene i videoerne nedenunder.

Kontakt