Nu kan du igen besøge Kirsebæralléen på Bispebjerg kirkegård og nyde forårets komme

Som en sikker forårsbebuder plejer kirsebæralléen at være et yndet udflugtsmål for både københavnere og andre gæster. Igen i år opfordrer Teknik- og Miljøforvaltningen til, at man viser hensyn, så alle kan få en god oplevelse.

Foråret er ankommet til Bispebjerg Kirkegård, og med det er Kirsebæralléen sprunget i blomst. Det tiltrækker besøgende fra hele København, og den lyserøde tunnel dannet af blomstrende kirsebærtræer er ikke kun et syn for øjet, men det er også et symbol på håb og fornyelse efter en lang vinter.

Som altid er alle velkomne til at besøge Kirsebæralléen og nyde dens lyserøde skønhed. Dog opfordrer Teknik- og Miljøforvaltningen til, at besøgende følger de skilte, der guider dem gennem alléen for at undgå større menneskemængder og sikre en behagelig oplevelse for alle.

"Vi glæder os hvert år til at se den store interesse for Kirsebæralléen. For at sikre en god oplevelse for alle besøgende, opfordrer vi til at følge den angivne rute gennem alléen og udvise hensyn over for andre gæster på kirkegården," siger Jakob Tamsmark, enhedschef i Teknik- og Miljøforvaltningen. 

Selvom Kirsebæralléen er et populært sted for fotografering og opslag på sociale medier, opfordres besøgende til at huske på, at det stadig er en aktiv kirkegård. Det er vigtigt at udvise respekt og hensyn over for dem, der besøger kirkegården af andre årsager end blot at nyde forårets blomsterpragt.

For dem, der ønsker at besøge Kirsebæralléen, er indgangen ved Frederiksborgvej 125 den anbefalede rute at følge. Vær også opmærksom på, hvilken vej du tager, hvis du ankommer i bil. Forvaltningen opfordrer til, at man ikke parkerer ved Støvnæs Allé, da det tidligere har givet anledning til trafikale udfordringer i området.