Arkivnyhed - Kan være forældet

Åbent hus til Københavns Seniordag d. 1. oktober

Den 1. oktober er det FN’s Internationale Seniordag. Det markerer vi ved at afholde den allerførste Københavns Seniordag. Her holder en lang række seniorklubber åbent hus, så københavnere +65 år kan smage på byens aktive fællesskaber.

Seniorklubber er frivillige fællesskaber for københavnere +65 år. Klubberne har hver deres kendetegn – fx er Kulturværkstedet Dagmar særligt interesserede i kvinders historie, og i Samlingspunkt Indre By skaber medlemmerne deres egne kunstfilm. Og det skinner også igennem i programmet, hvor man kan høre foredrag om kampen for kvinders rettigheder og se film fra årets hobbykunstnere.

Det går heller ikke stille for sig i Sydhavnens seniorklub, hvor de har fået selveste Johnny Reimer til at komme og give koncert. Og i Østerbrohuset samles flere seniorklubber og organisationer til en dag med inspiration, musik og langbordsmiddag med plads til 300 mennesker. Med andre ord: Der er masser af muligheder for at mærke fællesskabet og blive en del af byens seniorklubber.

Du kan se hele programmet for Københavns Seniordag på aktivsenior.kk.dk

Kontakt

Maja Ingerslev Pedersen

Konsulent

Sundheds- og Omsorgsforvaltningen