Sagsbehandlere til Unge- og Voksenområdet i Socialforvaltningen – bliv en del af en stærk myndighedsindsats for udsatte borgere
Har du en passion for socialt arbejde, og ønsker du at gøre en reel forskel i borgeres liv? Vil du være en del af et stærkt fagligt miljø, hvor du kan udvikle dig og samtidig bidrage til at skabe meningsfulde løsninger for nogle af samfundets mest udsatte?
Så har vi en spændende mulighed til dig. Vi søger sagsbehandlere til Ungeområdet og Voksenområdet i Din Sociale Indgang i Københavns Kommune.
Hvem er vi?
I Din Sociale Indgang har vi samlet myndighedsarbejdet for at skabe de bedste forudsætninger for, at borgere med psykiske udfordringer eller handicap kan leve et liv med kvalitet, mestring og udvikling. Vi arbejder helhedsorienteret og tværfagligt for at skabe de bedste løsninger for borgerne.
Kort om Unge- og Voksenområdet
Afdelingerne i Unge- og Voksenområdet er opdelt, så en afdeling varetager opgaverne for målgruppen HUF (hjerneskade, udviklingshæmmede og fysisk funktionsnedsatte), og de øvrige afdelinger har opgaven for målgruppen UPA (udsatte, psykiatri og autisme). De medarbejdere der arbejder i UPA arbejder både med handicapsager (borgere med autisme) og udsattesager (borgere med sociale problemstillinger, psykiske udfordringer eller hjemløshed).
Ungeområdet rummer også UNG UPA 3, der har fokus på forebyggelse af hjemløshed, Housing First-principper og rehabilitering. Det er en opsøgende, udgående og håndholdt indsats, fordi det er det, der skal til for, at vi kan lykkes med hjælpen til de mest udsatte borgere.
Uanset om du arbejder med unge eller voksne, bliver du en del af et stærkt fagligt fællesskab med fokus på læring og udvikling.
Dine opgaver som sagsbehandler
Som sagsbehandler i enten Ung eller Voksen vil du arbejde med helhedsorienteret sagsbehandling og koordinering af indsatser, der understøtter borgernes udvikling og selvstændighed. Vores ambition er, at alle klædes på til at være fast sagsbehandler, dvs. at man som sagsbehandler har ansvaret for at sagsudrede og træffe afgørelse efter alle paragraffer i serviceloven eller indstille til et visitationsudvalg på de områder, hvor man som sagsbehandler ikke har egenkompetence.
Dine primære arbejdsopgaver vil være
- rådgive og vejlede borgere og deres pårørende
- gennemføre voksenudredninger og behandle ansøgninger om støtte efter serviceloven
- udarbejde borgerens plan i samarbejde med borgeren og relevante aktører og følge op på eksisterende indsatser
- udredning og vurdering af borgerens behov (bl.a. ved brug af VUM), udarbejde handleplaner
- koordinering af tværgående samarbejde og henvisning til relevante tilbud
Vi værdsætter faglig refleksion og samarbejde. Selvom du har egne kompetencer i visse områder af sagsbehandlingen, får du sparring fra faglige koordinatorer og dine kolleger, så vi sikrer ensartede og kvalificerede beslutninger.
Hvem er du?
Vi søger dig, der
- er uddannet socialrådgiver, socialformidler eller har anden relevant socialfaglig baggrund
- har erfaring med sagsbehandling inden for serviceloven eller ønsker at specialisere dig inden for området
- kan arbejde systematisk og har en struktureret tilgang til myndighedsarbejde
- har erfaring med eller interesse for borgere i social udsathed, psykiatri og autisme
- er fagligt nysgerrig og har en helhedsorienteret tilgang til borgerne
- har stærke kommunikative og relationsskabende kompetencer, så du kan kommunikere tydeligt og målrettet til forskellige målgrupper
Du bruger både din socialfaglige viden og din evne til at møde borgere med empati og forståelse. Du skal kommunikere klart og tydeligt, inddrage borgeren og sikre, at de føler sig hørt. Vi kan ikke altid imødekomme borgerens ønsker, og som myndighed skal du kunne håndtere de dilemmaer, der opstår, når beslutninger skal træffes inden for lovgivningens rammer. Vi lægger stor vægt på at formidle afgørelser og information på et klart og forståeligt grundlag, baseret på både juridiske og sundhedsfaglige principper.
Hvorfor os?
Vi tilbyder en stilling med meningsfulde opgaver, et stærkt kollegaskab og gode muligheder for faglig udvikling. Vi har en flad ledelsesstruktur og et godt arbejdsmiljø, hvor der er let adgang til sparring og støtte. Og du vil få mulighed for flekstid og løbende kompetenceudvikling.
Som en af vores socialrådgivere siger: Det er komplekst, udfordrende og utroligt meningsfuldt. Det bedste er mødet med mennesker og det stærke samarbejde i teamet. Vi får en bred viden og arbejder helhedsorienteret, hvilket gør en stor forskel for borgerne.
Ansættelsesvilkår
Arbejdstiden udgør 37 timer pr. uge. Tiltrædelse den 1. juli 2025 eller snarest muligt.
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst for socialrådgivere, socialformidlere og/eller HK- overenskomst for administration og IT og indenfor rammerne af lokal løndannelse.
Arbejdsstedet er beliggende på Borups Allé 43, 2200 København N.
Der er både faste stillinger og mulighed for barselsvikariater.
Vil du vide mere?
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Mai Nørtov på 51 42 85 57 eller rekrutteringskonsulent Julie Reinholdt på 21 65 34 74.
Vi glæder os til at høre fra dig.
Søg via linket senest tirsdag den 20. maj 2025
Samtaler afholdes i uge 21 i Telehuset, Borups Allé 43, København N.
Om Socialforvaltningen i Københavns Kommune
Socialforvaltningen (SOF) i Københavns Kommune arbejder for at støtte udsatte borgere og familier samt borgere med handicap i at leve gode og selvstændige liv. Vi tilbyder sociale indsatser på tværs af aldersgrupper og målgrupper – fra børn og unge med behov for støtte til voksne med sociale udfordringer eller handicap.
Vi har klare faglige ambitioner om at hjælpe borgere frem mod øget trivsel og livsmestring. Dette sker gennem forebyggelse, behandling og specialiserede tilbud, der tilpasses den enkeltes behov. Fra den 1. januar 2025 består SOF af seks driftscentre, fire administrative centre og et ledelsessekretariat, der arbejder tæt sammen om at sikre helhedsorienterede løsninger og høj faglighed.
Med en stærk tværfaglig tilgang og fokus på udvikling hjælper vi borgere med at møde hverdagens udfordringer og skabe nye muligheder.