Pædagogmedhjælper til aftenklubben Hvepsereden – en del af Captum Brønshøjvej

Søg jobbet

Pædagogik
Deltid - alt under 37 timer
Fastansættelse

Aftenklubben Hvepsereden er et fritidstilbud, hvor det sociale samvær vægtes højt. Hvepsereden holder til på Brønshøjvej i hjertet af Brønshøj og er et fritidstilbud for borgere med handicap, der har lyst til at mødes med andre efter arbejde. Vi har pt. 14 borgere tilknyttet. Vi mødes omkring måltidet – handler ind og laver mad i fællesskab og har kreative aktiviteter.

Vi søger en kollega, der

  • har erfaring med mennesker med nedsat funktionsniveau og autismespektrumforstyrrelser
  • har et positivt sind og naturligt overblik
  • er etisk velfunderet
  • kan igangsætte, motivere og gå foran i de praktiske opgaver, der er på arbejdspladsen
  • er villig til at indgå i tæt sparring med dine kolleger og sætter pris på et godt kollegaskab

Desuden vil det være en fordel, hvis du har kørekort, er glad for at lave sund mad og har humoristisk sans.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn er efter gældende overenskomst. Stillingen er en fastansættelse på 12 timer om ugen fordelt på mandag og onsdag kl. 15-21.00. Vi ønsker, at du kan starte den 1. august 2024 eller snarest derefter. Vi indhenter straffeattest I forbindelse med ansættelsen.      

Yderligere oplysninger
Vil du vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte institutionsleder Vibeke Jessen på 2381 1241 eller teamleder Michelle Kürstein på 2176 7184. Du kan også læse mere om Captum og Brønshøjvej her.

Søg via linket senest fredag den 19. juli 2024
Vi holder samtlaer i uge 31.

Om Borgercenter Handicap (BCH)
Borgercenter Handicaps kerneopgave er at understøtte og skabe forudsætninger for, at københavnere med handicap kan udfolde deres potentiale for livskvalitet og mestring af eget liv. Som medarbejder i Borgercenter Handicap bliver du en del af et udviklende og stærkt fagligt fællesskab, hvor vi står sammen om at gøre en forskel for andre. Læs mere om os her.