Myndighedskoordinatorer til sagsbehandling til de mest udsatte borgere i København med lige dele myndigheds- og relationsarbejde
Din Sociale Indgang søger tre nye medarbejdere, som skal arbejde med udsatte københavnere. Stillingerne er dele af tre budgetforslag med forskellig varighed, men med mulighed for forlængelse.
Vi søger
- en medarbejder til Udsatteteamet fra den 1. oktober til den 31.december 2025
- en medarbejder til Helhedsorienteret indsats på Vesterbro fra den 1. oktober til den 31. december 2028
- en medarbejder som fremskudt sagsbehandler på civilsamfundstilbud til grønlændere i socialt udsatte positioner fra den 1. oktober 2025 til den 31. december 2027
Fælles for stillingerne
I stillingerne i Udsatteteamet bliver du ansat som myndighedskoordinator med et lavere caseload. Din opgave er sagsbehandling ift. servicelovens voksenparagraffer, og indsatsen er opsøgende, udgående og håndholdt, fordi det er det, der skal til, for at vi kan lykkes med hjælpen til de mest udsatte borgere.
Du har fokus på afklaring og udredning af borgenes støttebehov, helhedsorienteret koordinering af relevante indsatser og at hjælpe med at finde det bedst mulige sted i livet for den enkelte borger. Opgaven her at brobygge til andre indsatser og at sagsbehandle på servicelovens voksenparagraffer for målgruppen. I UPA3 arbejder vi ud fra principperne i housing first og recovery i samarbejdet med borgeren.
Hos os får du en fleksibel og dynamisk hverdag med mulighed for at planlægge din arbejdsdag. Du bliver en del af et bredt socialfagligt miljø med rum for faglig sparring med dine kolleger og supervision.
Stillingen i Udsatteteamet og stillingen i Helhedsorienteret indsats på Vesterbro
I stillingerne i Udsatteteamet og i Helhedsorienteret indsats skal du som myndighedskoordinator opsøge og etablere kontakt til borgeren og understøtte den stabiliserende hjælp på gaden ift. økonomi, basal sundhed, misbrug og psykiatrisk og somatisk behandling.
Den koordinerende og helhedsorienterede indsats skal også understøtte at borgeren får en bedre tilværelse i egen bolig og kan fastholdes i hjælpesystemet og dermed undgå yderligere social og sundhedsmæssig deroute. I stillingen i Helhedsorienteret indsats på Vesterbro vil borgeren opholde sig primært på Vesterbro, mens stillingen i Udsatteteamet vil være for borgere andre sted i København.
Stillingen som fremskudt sagsbehandler på civilssamfundstilbud til grønlændere i socialt udsatte positioner
I stillingen skal du tilbyde rådgivning og vejledning samt relevant sagsbehandling i kendte og trygge rammer på relevante civilssamfundstilbud. Formålet er at gøre hjælpen mere tilgængelig og forebygge senere behov for mere omfattende indsatser i socialforvaltningen. Det vil være en fordel for opgaven, hvis du behersker grønlandsk sprog og har kendskab til grønlandsk kultur.
Hvem drømmer vi om, du er?
Borgerne har brug for dig, som har stærke relationelle kompetencer og erfaring med myndighedsarbejde samt kendskab til arbejdet med borgere i udsathed. Du skal trives med høj grad af selvstændighed i en omskiftelig hverdag, der det meste af tiden foregår ude hos borgerne på herberger, gaden mv. Dine kolleger oplever jobbet som meningsfyldt, og du får al den opbakning, du har brug for – fagligt som kollegialt.
Du er en fantastisk teamplayer, der forstår at spille borgere, kolleger og ledere gode. Du forstår at være medskabende til et godt arbejdsmiljø og er drevet af en faglig stolthed. Vi investerer gerne en masse i dig fagligt og personligt og til gengæld forventer vi, at du er motiveret og engagereret i vores fælles arbejdsplads. Du har en socialfaglig uddannelse (socialrådgiver, socialformidler eller lignende). Du har erfaring med sagsbehandling og kendskab til målgrupperne.
Ung UPA3
UPA3 består af 16 medarbejdere fordelt på forskellige teams: Fællesteamet, Udsatteteamet, Helhedsorienteret indsats på Vesterbro og Særlig fokus på borgere i udsatte positioner, som hver især arbejder med afklaring af rette indsatser. UPA3 løser også opgaver for voksne over 30 år. Vi er en flok fagligt dygtige, engagerede, humoristiske og meget forskellige medarbejdere, der dog til sammen har det fælles mål, at vi brænder for, at byens allermest udsatte får den støtte, hjælp og vejledning, de har krav på/behov for.
Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingerne er på 37 timer om ugen med tiltrædelse den 1. oktober 2025. Stillingerne er midlertidige, men med mulighed for forlængelse. Løn- og ansættelsesvilkår: Efter overenskomst for socialrådgivere, socialformidlere og/eller HK-overenskomst for administration og IT. Arbejdsstedet er på Borups Allé 43 i København N.
Vil du vide mere?
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Louise West Carlsen på 23 84 27 55 eller myndighedskoordinator Jannie Ea på 29 11 02 88.
Vi glæder os til at høre fra dig.
Søg via linket senest søndag den 17. august 2025
Vi holder samtaler torsdag den 21. august i Telehuset på Borups Allé 43 i København N.