Madhåndværkere til vores institutionskøkkener til Amager Klynge I

Søg jobbet

Drift og service
Fuldtid
Fastansættelse

Vil du være med til at gøre en forskel? Har du lyst til at arbejde med råvarer i sæson og give børn kendskab til et bredt udvalg af fødevarer? Kan du se dig selv tage ansvaret for at fylde sultne børnemaver med sunde og velsmagende måltider, der opfylder deres behov, så søg og gør en forskel for de københavnske institutionsbørn.  

Vi søger stabile og imødekommende kollegaer til vores institutionskøkkener. Er du ernæringsassistent, professionsbachelor i ernæring og sundhed, kok eller rutineret madhåndværker så er det måske dig, vi mangler.

Der er to ledige stillinger som kostfaglig eneansvarlig i to af vores institutioner på henholdsvis 33 og 37 timer ugentligt. Mødetiden er omkring kl. 07.00 mandag-fredag. Dog med enkelte møder, der ligger på andre tidspunkter.

Institutionerne har beliggenhed på Amager på Kongelundsvej og Edvard Thomsensvej. Vi er en del af Københavns Kommune og er en røgfri arbejdsplads. Amager Klynge I har i alt 9 køkkener, og vi har et tæt samarbejde de køkkenansatte imellem og har i øvrigt en køkkenfaglig leder ansat.

I køkkenteamet har vi én gang om måneden fælles personale- og menuplanlægningsmøder. Vi arbejder ud fra Sundhedsstyrelses anbefalinger for kost til børn i daginstitutioner og klyngens principper, hvor vi dagligt forholder os til økologi – alle køkkener har det økologiske spisemærke i guld, klima, vores sukkerfri zone, madspild, affaldssortering og meget andet. 

Som kostfaglig eneansvarlig bliver du ansat i et hus, hvor du er alene i køkkenet og er ansvarlig for den daglige madproduktion, opvasken efter måltiderne, egenkontrol, varebestilling og meget andet. Dagligt bliver der produceret mad til mellem 60-75 børn i alderen 0-6 år i de pågældende enheder. Du vil som køkkenpersonale indgå i et tværfagligt samarbejde med det pædagogiske personale i huset samt med de øvrige køkkenpersonaler i klyngen.  

Vi søger to kollegaer, som kan se sig selv i det ovenstående, og som herudover har følgende kvalifikationer:

  • Er erfaren madhåndværker, uddannet kok, ernæringsassistent eller professionsbachelor i ernæring og sundhed
  • Har respekt og forståelse for vores kostpolitik og Københavns Kommunes mad- og måltidsstrategi
  • Dygtig til at tilberede velsmagende og sund mad i store gryder med udgangspunkt i klyngens principper
  • Har styr på egenkontrol og kan overholde et budget
  • Kan formidle viden om kost til både børn, forældre og personale
  • Kan have mange bolde i luften og er fleksibel
  • Er mødestabil og loyal i forhold til ledelse og kollegaer
  • Kan arbejde selvstændigt, er struktureret og god til at planlægge egne arbejdsgange
  • Forstår vigtigheden af samarbejdet med det pædagogiske personale såvel som det øvrige køkkenteam
  • Vi lægger vægt på, at du forstår og taler dansk

Dèt får du som del af Amager Klynge I’s køkkenteam:

  • Et job i dagtimerne mandag-fredag
  • Gode kollegaer med høj faglighed at sparre med
  • Ansvar og tillid i forhold til resurser og kompetencer
  • Ansvar for at børn og voksne får dejlig mad hver dag
  • Nysgerrige, madmodige og glade børn
  • Gode arbejdsrelationer til det pædagogiske personale
  • Del i sundhedsordning og en arbejdsplads med fokus på ergonomi og godt arbejdsmiljø

Ansættelsesvilkår  
Løn- og ansættelsesforhold er i henhold til gældende overenskomst.

Stillingerne er på henholdsvis 33 og 37 timer om ugen, og vi håber, at du kan starte snarest muligt.

Inden ansættelse vil der blive indhentet referencer samt børne- og straffeattest.

Mere information
I fald du ønsker at høre mere om stillingerne, er du velkommen til at ringe til køkkenfaglig leder Anja Skjellerup-Munkholm på 24 99 65 62.

Til din ansøgning skal du vedlægge en menuplan for 1 uge (gerne med noter vedr. overvejelser til denne), dit CV og referencer.

Der er ansættelsessamtaler i uge 34.

Søg via linket senest onsdag den 20. august 2025