Kvalitets- og udviklingskoordinator til EAT Skolemadsordning
Vil du være med til at styrke og udvikle EAT skolemadsordning i Københavns Kommune?
EAT søger en kompetent kvalitets- og udviklingskoordinator til at sikre og udvikle kvaliteten i alle processer i vores EAT-boder fordelt på 52 skoler i København.
Som kvalitets- og udviklingskoordinator får du en central rolle i at bidrage til sammenhængskraften mellem skolernes EAT-boder, administrationen og centralkøkkenet.
Om EAT
EAT er Københavns Kommunes skolemadsordning, der dagligt sørger for sund og velsmagende mad til elever i kommunens folkeskoler. Vi arbejder for at fremme sundhed, læring og fællesskab gennem maden – og det kræver høj kvalitet, god logistik og tæt samarbejde. Skolemaden bliver leveret ud på skolerne, hvor det er bodmedarbejderens opgave at færdigtilberede, anrette og pakke maden til tiden. Noget af arbejdet gennemføres i samarbejde med en lærer og elever – kaldet EAT-timen.
EAT skolemad produceres i vores helt nye centralkøkken i Kbh SV, og der er politisk ambition om at udbrede skolemaden yderligere.
Københavns Kommune deltager derudover i de kommende nationale skolemadsforsøg, og der vil derfor blive rig mulighed for at få indflydelse på disse.
Dine primære opgaver og ansvarsområder er at
- sikre kvalitet i alle arbejdsgange i boderne – fra opvarmning og anretning til udlevering af mad
- udvikle og implementere nye tiltag, der styrker både kvalitet, arbejdsgange og oplevelsen for elever og personale
- bidrage til udvikling og implementering af de nationale skolemadsforsøg i Københavns Kommune
- identificere og afdække udviklingspotentialer i bodens daglige drift og koncept
- understøtte og udvikle afviklingen af EAT-timen
- evaluere skolemaden løbende sammen med eleverne og systematisere deres input
- videreformidle behov og observationer fra praksis til relevante aktører i EAT-organisationen
Vi forestiller os, at du
- har erfaring med kvalitetsarbejde og procesoptimering fra fødevarebranchen
- trives med at din arbejdsdag primært vil være ude på 52 skoler fordelt i hele Københavnsområdet
- gerne har erfaring med at omsætte en madfaglig strategi til praksis
- har gennemslagskraft og ved, hvad det kræver at drive forandrings- og udviklingsprocesser i en organisation
- er en tydelig kommunikator, som evner at arbejde med både en mangfoldig medarbejdergruppe, dit team i EAT samt personale og elever på skoler
- kan bygge bro mellem forskellige faggrupper og er stærk i relationsarbejde
- trives med både driftsnære opgaver og udviklingsarbejde
Vi tilbyder
- et meningsfuldt job, hvor du er med til at gøre en forskel for børn og unges trivsel og sundhed samt arbejder indenfor et felt, der har stor opmærksomhed og aktualitet
- en alsidig arbejdsdag med både praktiske og strategiske opgaver
- at du bliver en del af EAT-bodernes supportteam, hvor vi dagligt leder og understøtter EAT-bodmedarbejderne på skolerne
- mulighed for indflydelse på dine arbejdsopgaver og EAT´s løbende udvikling
Vi leder ikke efter èn bestemt profil
Hos EAT tror vi på, at motivationen og lyst til at skabe forandring vægter højere end èn bestemt faglig baggrund. Derfor er vi åbne for kandidater med forskellige erfaringer – det vigtigste er, at du brænder for kvalitetssikring og udvikling og har lyst til at være med til at gøre skolemaden endnu bedre.
Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.
Stillingen er fuldtid, men du følger skolernes ferier.
Dine arbejdsdage vil primært være ude på skolerne, men med base i Kbh SV.
Tiltrædelse primo august 2025.
I forbindelse med ansættelsen indhenter vi børne- og straffeattest samt referencer.
Vil du vide mere?
Har du yderligere spørgsmål til stillingen, kan du kontakte personaleleder for boderne Tina Lindberg Faurby på 21 44 10 30.
Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis.
Søg via linket senest onsdag den 25. juni 2025
Vi afholder samtaler løbende.